Το επιχειρησιακό σχέδιο του ΔΕΔΔΗΕ για τη Μαγνησία – Που μπορείτε να καλείτε

20387255 20141230 tripoli 070.limghandler 1

Ο ΔΕΔΔΗΕ/Περιοχής Βόλου με στόχο την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και τη διασφάλιση της συνεχούς – απρόσκοπτης ηλεκτροδότησης στον Νομό Μαγνησίας, έχει προβεί στην κατάρτιση επιχειρησιακού σχεδίου .

KEN 728X100
  • Έχουν τεθεί σε 24ωρη επιφυλακή το σύνολο του τεχνικού προσωπικού των συνεργείων ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολάβων μας , καθώς και το σύνολο των υποστηρικτικών μηχανημάτων έργου.
  • Έχουν ενισχυθεί με πρόσθετο τεχνικό προσωπικό και υποστηρικτικά μηχανήματα έργου ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων τα νησιά των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος και Αλόννησος).
  • Έχουν αποσταλεί στα ανωτέρω νησιά γεννήτριες μεγάλης ισχύος (Η/Ζ) έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.
  • Όπως είναι αυτονόητο έχουν ακυρωθεί – αναβληθεί όλες οι προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης για την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών.
  • Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει η επικοινωνία και αναγγελία του να γίνεται στην νέα 24ωρης λειτουργίας δωρεάν τηλεφωνική γραμμή πανελλαδικής εξυπηρέτησης – από κινητό και σταθερό – του ΔΕΔΔΗΕ 8004004000.
error: Content is protected !!