«Που βρίσκει τα λεφτά ο Νίκος Κοκλώνης;» – Ο παρουσιαστής απαντά

1643192404 469176Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, 11:20

KEN 728X100

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θέλησε μεταξύ άλλων να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στα σχόλια που μιλούν για παχυλές αμοιβές στις παραγωγές του. 

Μάλιστα απάντησε και στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης»;

«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα…

Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι», εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!