«Τα γεγονότα μιλούν…»

272622399 3218504628432851 5239609374713253443 n

Παρέμβαση στα σχόλια για την λειτουργία της πισίνας του Κολυμβητηρίου Βόλου έκανε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο οποίος ανέφερε:

KEN 728X100 2

Γιατί Δήμαρχε είναι κλειστή η πισίνα σήμερα; Τα γεγονότα κύριοι και κυρίες………τα γεγονότα!!Τεράστιο πρόβλημα επικαλούνται(δυο συν μία), μέρος της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, επειδή έκλεισε η εξωτερική πισίνα των 50 μέτρων στο Κολυμβητήριο Βόλου, λόγω των καιρικών συνθηκών της εποχής. Φταίει ο Δήμαρχος που έκλεισε η ανοιχτή πισίνα για λίγες μέρες λογω καιρικών συνθηκών.. Φταίει ο Δήμαρχος που δεν παραδόθηκε ακόμη το κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος», μετά τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισής του.Όμως κύριοι, σας προλαβαίνουν τα γεγονότα, τα οποία έχουν και μόνον σημασία. Όπως ανακοινώθηκε τα επίσημα εγκαίνια του κολυμβητηρίου θα γίνουν εντός του επόμενου μηνός, με φιλικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών Ελλάδας και της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών ΗΠΑ.

Θα βραβευτεί μάλιστα η ελληνική ομάδα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το καλοκαίρι που μας πέρασε.Ένα ανάλογο γεγονός, συνέβη και πριν τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, όταν φωτογραφίες ‘υποψηφίου’, έδειχναν δήθεν, το κλειστό γήπεδο ΕΑΚ, σε πλήρη εγκατάλειψη και τονίζονταν η υποβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής έναντι των αθλητών. Στη συνέχεια φωτογραφίες ‘άλλου συμπολίτη’ μας, διέψευδε κατηγορηματικά τα δημοσιευόμενα και έδειχνε τη πραγματική κατάσταση του γηπέδου, σχολιάζοντας ότι οι ψεύτικες εικόνες είναι μόνον για να πλήξουν το ΔΗΜΑΡΧΟ και να κερδίσουν οι ίδιοι ψήφους . Στο τέλος ο ‘ίδιος συμπολίτης ρωτούσε ποιος Δήμαρχος τους ήταν αρεστός, αρχής γενομένης από τους Δημάρχους της επταετίας και εντεύθεν..Δυστυχώς για κάποιους δεν κρύβονται όσα έγιναν επί Δημαρχίας Αχιλλέα Μπέου σε αθλητικούς χώρους, όπως το γήπεδο Βασδέκειο, το Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς,το Βοηθητικό του ΕΑΚ και άλλα πολλά. Σε κάθε περίπτωση σήμερα, αυτή τη χιονισμένη και παγωμένη Δευτέρα, ας δούμε πόσοι θα άντεχαν να βουτήξουν σε εξωτερικές πισίνες και πόσοι μικροί αθλητές θα συνωστιστούν στη κλειστή 25άρα πισίνα, όταν ακόμη και τα σχολεία δεν λειτουργούν, λόγω καιρού…Δυστυχώς για εσάς κύριοι, σας προλαβαίνουν τα γεγονότα και σας διαψεύδουν.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!