Συνάντηση θα έχουν εκπρόσωποι της Αττικής Οδού με το υπ. Μεταφορών για να διευκρινιστούν τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα δοθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν για να δοθεί η αποζημίωση της Αττικής Οδού θα συζητήσει με την διοίκηση της εταιρίας το υπουργεί Μεταφορών και Υποδομών.

KEN 728X100 2

Από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η Αττική Οδός προτίθεται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των οχημάτων και όχι σε όλους τους εγκλωβισμένους συνεπιβάτες.

  • Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Αδιανόητες εικόνες ακόμα και σήμερα από την Αττική Οδό – Δείτε το βίντεο

Ταλαιπωρία θα περιμένει και τους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό χωρίς να πληρώσουν καθώς είχαν ανοίξει οι μπάρες, και δεν έχουν να προσκομίσουν απόδειξη διοδίων.

Αύριο η συνάντηση

Όλα αυτά θα τεθούν αύριο στο τραπέζι όπου ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, ευρισκόμενος σε συνεννόηση με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή, θα είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη προσέγγιση από πλευράς της Πολιτείας με την εταιρεία, έτσι ώστε να καθοριστούν το πώς, το πότε και υπό ποια κριτήρια θα δοθούν τα 2.000 ευρώ στους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν.

Σοκαρισμένος ο φωτογράφος για το φέρετρο στον πάγο: «Ένιωσα ντροπή και ταπείνωση»