ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε λειτουργία το νέο δίκτυο ύδρευσης στα Κάτω Λεχώνια

nero vrisi 696x464 2

Η ΔΕΥΑΜΒ έχει ολοκληρώσει ήδη απ’ την Άνοιξη του 2021 τη κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στη περιοχή Τσικάρι Κ. Λεχωνίων, ώστε η περιοχή να υδροδοτείται απ’ τη δεξαμενή “Κουκορίκου” και να λυθούν οριστικά τα προβλήματα χαμηλής πίεσης στους καταναλωτές αυτής της περιοχής.

KEN 728X100


Η μόνη υποχρέωση των καταναλωτών ήταν να προετοιμαστούν για τη σύνδεση στο καινούργιο δίκτυο στα συγκεκριμένα σημεία ακριβώς έξω απ’ τις ιδιοκτησίες τους όπου έχουν τοποθετηθεί υδρομετρητές και φρεάτια υδρομετρητών.


Οι καταναλωτές της περιοχής έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα αυτό δια ζώσης (πόρτα-πόρτα) από συνεργείο της ΔΕΥΑΜΒ σε συνεργασία με εκπροσώπους της Τ. Κ Κ. Λεχωνίων, περισσότερες από μία φορά. Επίσης έχουν ενημερωθεί με γραπτή ανακοίνωση της υπηρεσίας η οποία διανεμήθηκε σε όλες τις οικείες και αναρτήθηκε σε διάφορα σημεία στην περιοχή. Επίσης ζητήθηκε απ’ την υπηρεσία, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους, ήτοι να καταθέσουν στην ΔΕΥΑΜΒ στοιχεία επικοινωνίας, ιδιοκτησίας, ΑΦΜ κτλ.


Από τον χρόνο των ενημερώσεων έχουν παρέλθει έξι μήνες και πλεον ήρθε η ώρα να τεθεί το νέο δίκτυο σε λειτουργία ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ποιοτική και επαρκή ποσοτικά υδροδότηση.
Η ενεργοποίηση του νέου δικτύου θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και επισημαίνουμε ότι στους καταναλωτές οι οποίοι δεν έχουν προβεί στις ενέργειες που τους αφορούν (δηλαδή στην ετοιμότητα διασύνδεσης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με το σημείο που έχει υποδείξει η υπηρεσία) θα συμβεί αντικειμενικά διακοπή νερού που αφορά αποκλειστικά στους ίδιους.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!