ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. Παπανάτσιου: Η μισή σχολική χρονιά έφυγε, αλλά τα κενά εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Πτελεού παραμένουν

2 14

Ερώτηση για τα κενά εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Πτελεού Μαγνησίας έξι μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς κατέθεσε προς την Υπουργό Παιδείας η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπαπάτσιου. 

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η πρώην Υπουργός αναφέρει πως έγινε δέκτης διαμαρτυριών από γονείς για τα κενά που εντοπίζονται σε ειδικότητες όπως τα Αγγλικά, Καλλιτεχνικά και Τεχνολογία με τους μαθητές να κάνουν τετράωρα και το πρόγραμμα των μαθημάτων τους να μεταβάλλεται συνεχώς με σοβαρές επιπτώσεις για τους μαθητές που στερούνται τη διδασκαλία μαθημάτων. 

Η κ. Παπανάτσιου σημειώνει τέλος πως επηρεάζεται σημαντικά ο οικογενειακός προγραμματισμός κι αυτό διότι πολλοί από τους μαθητές διαμένουν σε χωριά που η συγκοινωνία δεν είναι συχνή. Μάλιστα λόγω του Covid-19 έχουν μειωθεί σημαντικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, με αποτέλεσμα τα παιδιά να μένουν αρκετές ώρες στους δρόμους με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τους.

Συμφωνα με τα παραπάνω η Βουλευτής Μαγνησίας ρωτάει την αρμόδια Υπουργό σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να καλυφθούν άμεσα  τα εκπαιδευτικά κενά που υπάρχουν στο Γυμνάσιο Πτελεού Μαγνησίας καθώς βρισκόμαστε ήδη στο μέσο της σχολικής χρονιάς;

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!