Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ στον Βόλο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΛΚΟΣ 2

Διήμερη επίσκεψη στο Βόλο πραγματοποιεί από σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος.

KEN 728X100

Σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα παραστεί στην παρουσίαση του έργου «Μουσείο της Αργούς», το οποίο θα υλοποιηθεί με πόρους ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και δικαιούχο το Δήμο Βόλου.

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας από κοινού με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρ. Τριαντόπουλο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κων/νο Αγοραστό, θα επισκεφθούν δημόσια έργα που συγχρηματοδοτούνται από πόρους ΕΣΠΑ, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με τοπικούς φορείς στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ) και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Πρόγραμμα Επίσκεψης

Δευτέρα 7.02.2022
17:30 | Παρουσίαση του έργου «Μουσείο της Αργούς» , Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου

Τρίτη 8.02.2022
10:00 | Επίσκεψη στο έργο ΕΣΠΑ «Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας στον Δήμο Βόλου»
11:00 | Επίσκεψη στο έργο ΕΣΠΑ «Ανάπλαση περιοχής του παλαιού Λιμεναρχείου στα Παλαιά του Βόλου»
11:30 | Συνάντηση εργασίας στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρεία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας (ΑΕΔΕΠ)
12:00 | Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Βόλου και το έργο ΕΣΠΑ «Προμήθεια και εγκατάσταση αυτοκινούμενου γερανού και μηχανήματος διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων»
13:00 | Συνάντηση εργασίας με τοπικούς φορείς στα γραφεία της ΠΕ Μαγνησίας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!