ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υιοί Μιλτ. Πολύζου: Τα πάντα για το ποδήλατο

πολυζου2

Αν πρόκειται να κάνετε ένα μεγάλο δώρο σε κάποιον ενήλικο, το ποδήλατο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάποιον που διστάζει να προβεί στην αγορά του, από φόβο πως αύριο θα το εγκαταλείψει. Εξάλλου, όλοι το ξέρουμε πως μόλις ανέβει στο ποδήλατο, θα το ερωτευθεί!

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αξεσουάρ
Αν έχετε κάποιον φίλο που είναι ποδηλάτης, υπάρχουν δεκάδες μικροπράγματα που μπορείτε να του αγοράσετε σχετικά με το χόμπι του. Κράνος για την ασφάλειά του, μια καινούργια σέλα, αξεσουάρ όπως καλαθάκι, τσάντες μεταφοράς (εξαιρετικά αν πηγαίνει με το ποδήλατο στη δουλειά), τσαντάκια σέλας, ακόμα και ένα ζευγάρι χειμωνιάτικα γάντια (όχι αυτά με τα κομμένα δάκτυλα) μπορούν να αποτελέσουν δώρα που καλύπτουν όλα τα βαλάντια. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το τοπικό σας ποδηλατάδικo πριν πάτε στα μαγαζιά. Ένα πρακτικό δώρο για κάτι που αγαπάμε είναι πάντα η καλύτερη επιλογή!

Ρουχισμός
Πιστέψτε με, θα σας ευγνωμονεί κάθε φορά που θα ανεβαίνει πάνω στο ποδήλατο, φορώντας το τζάκετ που του/της αγοράσατε. Ή το χειμωνιάτικο τζέρσευ (που κοστίζει σαφώς λιγότερο). Κι ακόμα ισοθερμικές φανέλες, καλύμματα παπουτσιών για τη βροχή και το κρύο … ο κατάλογος είναι μακρύς και μπορεί να καλύψει τα γούστα κάθε ποδηλάτη! Φυσικά ο ποδηλατικός ρουχισμός δεν είναι απαραίτητος, αλλά ιδιαίτερα τις περιόδους με ακραίες θερμοκρασίες (χειμώνα και καλοκαίρι) κάνει τον ποδηλάτη να αισθάνεται πιο άνετα. Ιδιαίτερα το χειμώνα, γιατί τα ποδηλατικά ρούχα είναι λεπτά και μπορούν να φοριούνται σε στρώσεις, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση / πρόσθεσή τους ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Παιδικό ποδήλατο
Για τα πιο περπατημένα παιδάκια αλλά και γιατί όχι για τα νήπια που έχουν ήδη σταθεί στα ποδαράκια τους και δεν βλέπουν την ώρα να ανακαλύψουν τον κόσμο, τρέχοντας, χοροπηδώντας, κάνοντας ποδήλατο, και όχι πλέον μπουσουλώντας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να τα ωθήσετε σε έναν ενεργητικό τρόπο ζωής, ειδικά τώρα που μπαίνει καλοκαίρι.

Στο κατάστημά ΥΙΟΙ ΜΙΛΤ. ΠΟΛΥΖΟΥ στη Δημητριάδος 77- Κοραή, στο Βόλο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα για ενήλικες, παιδικά και MICRO scooters αλλά και αξεσουάρ ποδηλάτου.

error: Content is protected !!