ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρίκη στο Πήλιο – Αποκεφάλισαν αγριογούρουνο και το κρέμασαν σε πινακίδα κυκλοφορίας [σκληρές εικόνες]

Στιγμιότυπο 2022 02 15 7.23.47 πμ

Απίστευτες εικόνες καταγράφει ο φωτογραφικός φακός στο Νότιο Πήλιο και συγκεκριμένα στον δρόμο προς το χωριό Τρίκερι. Ασυνείδητοι, αφού σκότωσαν ένα αγριογούρουνο, το αποκεφάλισαν και κρέμασαν το κεφάλι του ως “τρόπαιο” σε πινακίδα κυκλοφορίας, στην άκρη του δρόμου!

KEN 728X100

Στην καταγγελία της η Φιλοζωική Αδέσποτων Πηλίου, που έφερε το θέμα στην επικαιρότητα επισημαίνει ότι: “έχουμε κουραστεί να μαζεύουμε κυνηγόσκυλα. Δεν μας εκπλήσσει αύτη η βάρβαρη πράξη. Επιβεβαιώνει την άποψη μας. Αν κι είμαστε κάθετα αντίθετοι με το κυνήγι, πιστεύουμε ότι υπάρχουν κυνηγοί που αγαπάνε και φροντίζουν τους σκύλους τους. Μια σημαντική όμως μερίδα έχει ανεπίτρεπτες συμπεριφορές που συχνά γίνονται προκλητικές για την κοινωνία”. Πρέπει λοιπόν να σταματήσει η ομερτά, που βασιλεύει στις τοπικές κοινωνίες. Να καταγγέλλονται και να μην καλύπτονται, όλες αυτές οι ενέργειες που ξεκινάνε από την πρόκληση και την βαρβαρότητα και καταλήγουν στην καταπάτηση του νόμου.
Και κάτι τελευταίο. Αυτή η εμετική σκηνή προκαλεί απέχθεια στον οποιοδήποτε επισκέπτεται τον τόπο μας. Έλληνα ή ξένο… Καλώς ήλθατε στο μαγευτικό Νότιο Πήλιο”.

Δείτε σκληρές εικόνες:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!