ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mε τον Υπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Σκιάθου

475686 1

Συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 στο υπουργείο Ναυτιλίας, όπου συζητήθηκαν μείζονος σημασίας θέματα για τη Σκιάθο.

KEN 728X100

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Βορείων Σποράδων τόσο με το λιμάνι του Βόλου και του Αγίου Κωνσταντίνου, όσο και με τη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού, μετά το θετικό πρόσημο με το οποίο ολοκληρώθηκε το 2021 η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης- Σποράδων- Μαντουδίου, φέτος θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις μελέτες που αφορούν στον εκσυγχρονισμό του τουριστικού λιμένα της Σκιάθου με στόχο τον επανασχεδιασμό της μαρίνας, ώστε να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα στον τομέα των τουριστικών λιμένων, καθώς και στις τοπικές συνθήκες ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της Σκιάθου.

Επίσης, συζητήθηκε η συνεργασία, για την ένταξη έργων του Δήμου στο πρόγραμμα «ΝΕΑΡΧΟΣ» του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, για το αφειδώλευτο ενδιαφέρον, τη συνεργασία και την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος.” δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!