ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκάταρκτική για τις φόλες σε σκύλους στο Νεοχώρι

σκ

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου μετά την καταγγελία για θανάτωση έξι σκύλων στο Νεοχώρι του Νοτίου Πηλίου. Το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου θα καλέσει τα μέλη της ζωοφιλικής της περιοχής να καταθέσουν προκειμένου να συλλεγούν στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Παράλληλα στην έρευνα θα συμπεριληφθεί και το πόρισμα της κτηνιάτρου που εξέτασε τα άτυχα ζώα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζωοφιλικής Αδέσποτων Πηλίου:

«Ένα αποτρόπαιο πολλαπλό έγκλημα διαπράχθηκε στο Νεοχώρι, στο Ν.Πήλιο.
Το πρωί της Τετάρτης, 16 Φεβρουαρίου, βρέθηκαν νεκρά έξι φιλήσυχα σκυλιά (τα δυο δεσποζόμενα) και ένα προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή η κτηνίατρος Β. Πετίδου. Ο/η εγκληματίας ξαναχτύπησε. Μετά τις φόλες του Οκτωβρίου και τον θάνατο δύο σκύλων, επανήλθε με πολύ ισχυρή δόση δηλητηρίου και σκόρπισε φρικτό θάνατο σε ανυπεράσπιστα ζώα, που το μόνο που ενοχλούσαν ήταν τον άρρωστο ψυχισμό του. Δεν θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες του. Φτάνει κάποιος να προσέξει την έκφραση στο πρόσωπο των νεκρών ζώων για να καταλάβει το μαρτύριο που πέρασαν πριν καταλήξουν.
Ένα θέλουμε να πούμε: Αυτοί οι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και είναι επικίνδυνοι για όλους μας. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι όποιος λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, μπορεί με ευκολία και χωρίς δισταγμό να στραφεί ενάντια στους συνανθρώπους του, χωρίς ενδοιασμούς, για ασήμαντους λόγους. Για αυτό κάνουμε μια ΕΚΚΛΗΣΗ: Συνεργαστείτε με την Αστυνομία. Δε χρειάζονται αποδείξεις. Και οι ενδείξεις ή οι υποψίες μπορούν να βοηθήσουν. Αν γνωρίζετε κάτι, μη διστάσετε. Κάντε καταγγελία. Πληροφορήστε την Αστυνομία. Όπως αναφέρει ο Νόμος 4830/2021 στο άρθρο 25 παρ.2 :» Οι καταγγελίες δύναται να είναι και ανώνυμες».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!