ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ποιους προορισμούς μπορείτε να ταξιδέψετε από το αεροδρόμιο Βόλου – Όλες οι πτήσεις και οι τιμές!

SKYexpress DT Main

Φτερά για Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ανοίγει και φέτος το αεροδρόμιο του Βόλου, στη διάρκεια της θερινής περιόδου. Έξι αεροπορικές εταιρείες έχουν ήδη “δώσει τα χέρια” με το αεροδρόμιο και έχουν εντάξει τον Βόλο στους προορισμούς τους.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Καλοκαίρι στην Κρήτη με SkyExpress

Οι πτήσεις ξεκινούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, σε εβδομαδιαία βάση θα υπάρχουν δύο πτήσεις, κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Ειδικότερα, την Τρίτη το αεροπλάνο θα απογειώνεται από το αεροδρόμιο Βόλου στις 22.40 και θα προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 00.10 τα μεσάνυχτα. Την Παρασκευή θα αναχωρεί στις 10.55 το πρωί και θα φτάνει στις 12.25 το μεσημέρι. Από το Ηράκλειο την Παρασκευή, η πτήση θα αναχωρεί στις 09.00 το πρωί και θα φτάνει στον Βόλο στις 10.30, ενώ την Τρίτη θα αναχωρεί στις 20.45 και θα προσγειώνεται στις 22.15. Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε απλή θέση στα 93,30 ευρώ χωρίς επιστροφή.

Μέσω Γερμανίας στην… Αμερική

Η εταιρεία Condor δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα μία φορά στον Βόλο. Μάλιστα, το αεροδρόμιο του Μονάχου, με το οποίο θα υπάρχει ανταπόκριση, φιλοξενεί πτήσεις για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και για τις ΗΠΑ! Οι πτήσεις ξεκινούν στις 21 Μαίου και ολοκληρώνονται στις 8 Οκτωβρίου 2022. Τα αεροπλάνα θα απογειώνονται και θα προσγειώνονται στον διάδρομο της Ν. Αγχιάλου κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ οι τιμές ξεκινούν από 67,99 ευρώ!

Βόλτα στη Βιέννη με Austrian Airlines

Και η Austrian Airlines επιστρέφει φέτος, μετά από καιρό απουσίας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλίας, με απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς τη Βιέννη.

Διαβατήριο για Λονδίνο με EasyJet

Το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως. Πλέον οι Θεσσαλοί θα μπορούν να ταξιδέψουν σε λιγότερο χρόνο με τις απευθείας πτήσεις της Easy Jet, οι οποίες ξεκινούν στις 30 Μαρτίου κα ολοκληρώνονται στις 29 Οκτωβρίου 2022, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Οι τιμές είναι εξαιρετικά ελκυστικές, αφού το εισιτήριο κοστίζει σε κάποιες περιπτώσεις μόνο 22,49 ευρώ!

Εσείς είδατε το πύργο του Άιφελ;

Απευθείας πτήση με το Παρίσι πρόκειται να ξεκινήσει η Transavia στις 10 Ιουνίου. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου 2022. Οι τιμές ξεκινούν από 140,00 ευρώ και οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Στο Ντίσελντορφ με Eurowings

Η θυγατρική αεροπορική εταιρεία της Lufthansa, η Eurowings ενέταξε τον Βόλο στο πλάνο της για το 2022. Οι πτήσεις για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας ξεκινούν στις 21 Μαίου και ολοκληρώνονται στις 22 Οκτωβρίου. Οι τιμές ξεκινούν από 69,99 ευρώ και τα δρομολόγια εκτελούνται κάθε Σάββατο.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!