ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Mητροπολίτης Ιγνάτιος σε 60”: Αύριο είναι Κυριακή των Απόκρεω

sev 60 kyr apokrew 1

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, με αφορμή την Κυριακή των Απόκρεω.

KEN 728X100

Δείτε εδώ ή ενσωματώστε: <iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/liddmNkij58” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

“Με στραμμένο το νου και την καρδιά στα τραγικά γεγονότα, εκεί, στους ομοδόξους μας, τους Ρώσους και τους Ουκρανούς, στεκόμαστε σε μιά πρόσκληση του Χριστού, να τον συναντήσουμε στον αναγκεμένο αδελφό κι αυτό θα είναι κριτήριο της κοινωνίας μαζί Του, στη Δευτέρα Παρουσία που όμως ξεκινά από τούτη εδώ τη ζωή, γιατί μας καλεί να Τον συναντήσουμε στον κάθε αδελφό που γυμνητεύει, που ξενιτεύεται, που είναι άρρωστος, που χάνεται στη βία του πολέμου. Πόσο ικανοί είμαστε να ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή Του, γιατί τον Χριστό θα συναντήσουμε στον κάθε αδελφό που μας έχει ανάγκη και ιδιαίτερα τούτον τον καιρό για να ζήσουμε μαζί Του την Ανάσταση εν τέλει. Αμήν.”

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!