ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαγνησία: Δωρεάν υποστηρικτικές υπηρεσίες για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

07.10.2020 ΤΕΒΑ 3

ΔΩΡΕΑΝ υποστηρικτικές Υπηρεσίες για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ θα παρέχονται και το 2022, από την Κοινωνική Σύμπραξη ΠΕ Μαγνησίας/Σποράδων, με συντονιστή Εταίρο τον Δήμο Βόλου και συμμετέχοντες εταίρους τους Δήμους: Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου.

KEN 728X100 2

Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες συμβουλευτικής, ατομικής ή ομαδικής, σε θέματα: υγιεινής διατροφής, αντιμετώπισης παχυσαρκίας, διαχείρισης άγχους, οικογενειακών κρίσεων & διαχείρισης εφήβων, διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού, βελτίωσης ή ανάδειξης εργασιακών δεξιοτήτων και επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και συμμετοχή σε προγράμματα αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι και μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.Magnisia.teba.gr και στο e-mail: [email protected], είτε προσερχόμενοι αυτοπροσώπως στη διεύθυνση Ελ. Βενιζέλου 35 Βόλος, 3ος όροφος, γραφείο ΤΕΒΑ Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και στα τηλέφωνα 2421181980 – 2421353141 Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Βόλου, ενώ πληροφορίες δίνονται και από τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων.

error: Content is protected !!