ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To viral βίντεο με τον οδηγό εκχιονιστικού στο Πήλιο – Δείτε το

Στιγμιότυπο 2022 03 11 7.22.03 μμ

Ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, έγινε viral μέσα σε μικρό διάστημα και δείχνει τη “δράση” ενός οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος, που επιχειρεί στο Πήλιο!

KEN 728X100

Άυπνος, κουρασμένος, αλλά με διάθεση που χτυπάει “ταβάνι” ο οδηγός φροντίζει για την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο του νομού.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας αναφέρει:

Για αυτές τις αυθεντικές και ανεπιτήδευτες στιγμές αξίζει να ζεις και να υπηρετείς τον τόπο σου …Να βλέπεις πως άνθρωποι άυπνοι για τρία εικοσιτετράωρα έχουν διάθεση και χαρά …Δε χάνουν το χιούμορ τους . Δε μιζεριάζουν , δε σου κάνουν παράπονα που στη 1 το βράδυ τους βγάζεις από την οικογένεια τους με δύο ώρες ύπνου και ξανά στο τιμόνι …Και έτσι γινόμαστε όλοι μια εργασιακή δεμένη οικογένεια που μόνο θετικό αποτέλεσμα φέρνει . Και αυτό δε χτίζεται με κανένα άλλο τρόπο παρά μόνο έτσι …απλά και όμορφα …Ε ναι …Από το δυσμενές κρατάμε τα θετικά, τη δυσκολία την κάνουμε ευκαιρία και όταν αυτή είναι η οπτική σου έτσι οδεύουν τα πράγματα . Νιώθω περήφανη που υπηρετώ ένα τόπο με τέτοιους ανθρώπους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!