ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρήνος στον Βόλο για τον θάνατο του Παν. Αλεξόπουλου – Τα προφητικά του λόγια

275916653 4759429917499051 5961856309899320476 n

Θρήνος στον Βόλο για τον άδικο χαμό του δικηγόρου Παναγιώτη Αλεξόπουλου, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του σήμερα το πρωί, την ώρα που έκανε σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και κατέρρευσε στο κέντρο της πίστας.

KEN 728X100

Συγκλονιστικό είναι αυτό που περιγράφει ο κουμπάρος του, διασώστης Βασίλης Ηλιόπουλος. Ο γνωστός δικηγόρος του έλεγε συχνά να βρίσκεται πάντα κοντά του για να τον βοηθήσει αν χρειαστεί. Και σήμερα, χρειάστηκε. Ο Βασίλης δεν ήταν εκεί, αλλά τα σωστικά συνεργεία έφτασαν κοντά του, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος της ΛΕΔ Μαγνησίας έγραψε: Έφυγες φίλε και κουμπάρε και δεν ήμουν εκεί. Πάντα μου έλεγες μεταξύ σοβαρού και αστείου να είμαι κοντά για να βοηθήσω. Δυστυχώς Παρ όλες τις προσπάθειες γιατρού στελεχών και εθελοντών μας που προσπάθησαν δεν τα κατάφερες. Καλό παράδεισο.

Ο Πάνος Σκοτινιώτης έγραψε: Α ρε, Παναγιώτη! Αντίο αγαπημένε, πολύτιμε φίλε και συνεργάτη. Μαρία, Κατερίνα, Φιλοκτήτη, κουράγιο.

Ο Δημήτρης Γαλανός έγραψε: Ίσως το ¨ταξειδι ¨σου,να είναι και προτροπή…

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Πόση θλίψη για τον αγαπημένο μου Πάνο…. Παιδικός μου φίλος, μετέπειτα ασκούμενος στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα μου, συνεργάτης μου στο δικηγορικό μου γραφείο για πολλά χρόνια, κομμάτι από την ζωή μου … Πάνο, θα συνεχίσεις να είσαι δίπλα μου, με τις συμβουλές σου, τα αστεία σου, τον καλό σου λόγο….Γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς….και γω θα σε θυμάμαι πάντα!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!