ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με το MyFlex και το Flexstores είναι Πανεύκολο να Φτιάξεις το Σώμα των Ονείρων σου

blog9

Πόσες φορές κοίταξες τον εαυτό σου στον καθρέφτη και σκέφτηκες ότι δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Έχεις σκεφτεί ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου και δεν του έχεις δώσει την προσοχή που χρειάζεται για να μπορεί να λειτουργεί άνετα και αποτελεσματικά καθημερινά; 

KEN 728X100 2

Πριν μπούμε σε λεπτομέρειες για το πώς να επιφέρεις τις αλλαγές που επιθυμείς, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ σημαντικό: η αξία και η αγάπη που έχεις για τον εαυτό σου είναι ανεξάρτητη από το βάρος σου. Είναι σπουδαίο να αποδέχεσαι και να αγαπάς τον εαυτό σου με τα καλά και τα κακά του στοιχεία, γιατί εσύ είσαι μαζί του όλο το εικοσιτετράωρο. Είτε είσαι αδύνατος είτε παχύσαρκος, ο χαρακτήρας σου είναι ένας και μοναδικός. Το να αποφασίσεις να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση έχει να κάνει μόνο με το να είσαι πιο υγιής, εφοδιάζοντας τον οργανισμό σου με θρεπτικά συστατικά και μυς που θα τον βοηθήσουν να ζήσει άνετα για περισσότερα χρόνια. 

Πώς θα μπορέσεις να φτιάξεις το σώμα των ονείρων σου;

Ο Δημήτρης Οικονομάκης έχει την απάντηση. Έχοντας ολοκληρώσει σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πάνω στην Διαιτολογία, έχοντας πρακτική εμπειρία σε διάφορους τομείς του κλάδου του και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να επιμορφώνεται, ίδρυσε την δική του εταιρεία. Η εταιρεία MyFlex παρέχει ουσιαστική βοήθεια και καθοδήγηση σε όποιον επιθυμεί να υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να δει θετικές αλλαγές στην σωματική και ψυχική του κατάσταση. 

Η εταιρεία MyFlex, γνωρίζοντας καλά τον σπουδαίο ρόλο που παίζει το φαγητό στην διαδικασία απώλειας βάρους και σμίλευσης του σώματος, βάζει την διατροφή στο επίκεντρο των πρακτικών της. Αναγνωρίζεται η απόλαυση και η κοινωνική διάσταση που χαρακτηρίζουν το φαγητό και δεν γίνεται καμία προσπάθεια υποτίμησής τους. Αντιθέτως, τα θρεπτικά σνακ και ροφήματα που θα βρεις στο Flexstores by Jim Oikonomakis και οι υγιεινές εκδοχές αγαπημένων γλυκών αποδεικνύουν ότι όλα είναι θέμα έξυπνων επιλογών. Δεν υπάρχουν κακά ή απαγορευμένα φαγητά, καθώς μπορείς να απολαύσεις πατατάκια και σοκολάτες, αλλά θα είναι καλό να προτιμήσεις αυτά που φτιάχνονται με πιο αγνά και λιγότερο επεξεργασμένα υλικά. Γιατί το διατροφολόγιο που δίνεται δεν βασίζεται στις θερμίδες, αλλά στα ποσοστά της πρωτεΐνης, των υδατανθράκων και των λιπαρών που καταναλώνεις. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πεις όχι σε μια πίτσα που έφτιαξες εσύ στο σπίτι με φρέσκα και βιολογικά υλικά, καθώς όχι μόνο θα σε χορτάσει, αλλά θα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Τα αποτελέσματα της ευέλικτης δίαιτας είναι εμφανή απλά κοιτώντας τις φωτογραφίες από τα απίστευτα transformations στο MyFlex. Οι άνθρωποι των φωτογραφιών, αλλά και πολλοί άλλοι, κατάφεραν να φτάσουν στα κιλά που επιθυμούσαν και να φτιάξουν το κορμί των ονείρων τους χωρίς να πεινάσουν καθόλου. Ακολουθώντας τα εξατομικευμένα προγράμματα που διαμόρφωσαν οι διατροφολόγοι του MyFlex αποκλειστικά για τον κάθε ενδιαφερόμενο και μην χάνοντας ραντεβού μαζί τους, πέτυχαν όχι μόνο να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τροφή και τον οργανισμό τους αλλά και να νιώσουν και πάλι αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το ανανεωμένο και γεμάτο δύναμη και αντοχή σώμα τους. 

Με την παρακίνηση πολύπειρων διατροφολόγων όχι μόνο θα δεις τις αλλαγές που τόσο θέλεις στο σώμα σου αλλά θα μπορέσεις χωρίς καν να το καταλάβεις να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής για πάντα. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!