ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόλος: Νέα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Old City [εικόνες]

275991856 4764716763565893 2701164243493128105 n

Το Old City με «πράσινη» συνείδηση εξελίσσεται και παρακολουθεί τις ανάγκες της εποχής. Οι κάτοχοι των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων μπορούν πλέον να φορτίζουν τα οχήματά τους στα πάρκινγκ του Old City.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το μεγαλύτερο και καλύτερα οργανωμένο εμπορικό συγκρότημα  στην πόλη του Βόλου προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην οικολογική μετακίνηση.

Οι ανάγκες προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως της μείωσης της αυξημένης  ατμοσφαιρικής ρύπανσης της πόλης του Βόλου έφεραν νέες φιλικότερες στο περιβάλλον πηγές ενέργειας.

Το Old City σε συνεργασία με την εταιρεία Blink έχει κατασκευάσει ειδικές θέσεις φόρτισης των ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων. Τώρα μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας στα καταστήματα του Old City ή να απολαύσετε το γεύμα σας και τον καφέ σας στον χώρο του FoodCourt και ταυτόχρονα να φορτίζετε το  ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Ειδικές θέσεις στα πάρκινγκ που έχουν σημανθεί και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και γρήγορης εξυπηρέτησης περιμένουν  τους κατόχους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. 

Εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία καθυστέρηση ή προϋπόθεση στα πάρκινγκ του Old City μπορούν να φορτίζουν όλα τα ηλεκτρικά οχήματα. 

Και όση ώρα χρειάζονται  για να φορτίσουν οι μπαταρίες, οι οδηγοί των οχημάτων και οι επιβάτες τους μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ή να διασκεδάζουν στους χώρους του Old City και του FoodCourt.Ακολουθήστε μας στη σελίδα facebook του Old City:
https://www.facebook.com/OLDCITYVOLOS

Old City, Ζάχου 25-27, Βόλος

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!