Ο Αντώνης Ρέμος θα φωταγωγήσει τον Βόλο – Η συμφωνία με τον Μπέο

remos 6

Μπορεί να μας χωρίζει ένας ολόκληρος μήνας από το Πάσχα του 2022, όμως η δημοτική αρχή του Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος, φαίνεται ότι εργάζονται με πρόγραμμα. Έτσι, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr, ο δήμαρχος της πόλης την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε τα χέρια, στην Αθήνα όπου βρέθηκε, με τον τραγουδιστή, που θα ανοίξει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για τα Χριστούγεννα του 2022!

KEN 728X100

Ο Αντώνης Ρέμος, θα είναι ο καλλιτέχνης που θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις και θα φωταγωγήσει μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο την πόλη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το θέαμα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες του δημάρχου θα είναι υπερπαραγωγή. Ο ερμηνευτής θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό της παραλίας Βόλου τις μεγαλύτερες επιτυχίες του εντελώς δωρεάν, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση.

Για πρώτη φορά φέτος, ο παρουσιαστής των εκδηλώσεων Σωτήρης Πολύζος, θα έχει στο πλευρό του συμπαρουσιάστρια, κορυφαίο όνομα της ελληνικής σόουμπιζ.

Να σημειωθεί ότι Μπέος και Ρέμος διατηρούν εδώ και χρόνια άριστες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις και προ ημερών βρέθηκε η χρυσή τομή και η ελεύθερη ημερομηνία, προκειμένου ο καλλιτέχνης να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!