ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Βόλο η Γιάννα Αγγελοπούλου

Αγγελοπουλου

Στον Βόλο θα βρεθεί αύριο (22/2) η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του εκπαιδευτικού πακέτου για τη ναυτική παράδοση της Ελλάδος με τίτλο «Πού πας, καραβάκι, με τέτοιον καιρό; – Η Ναυτική παράδοση της Ελλάδος» στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας στα Μελισσάτικα στις 19:00. Στην εκδήλωση θα παρερευθεί και η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή και η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Χρυσής Βιτσιλάκη.

KEN 728X100

Την επιστημονική επιμέλεια του εκπαιδευτικού πακέτου μετά από σχετική απόφαση του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου είχε ο Αλέξανδρος Καπανιάρης, Δρ Ψηφιακής Λαογραφίας του Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Μαρία Γκασούκα, Ομότιμη Καθηγήτρια Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το εκπαιδευτικό πακέτο έχει εξασφαλίσει την Αιγίδα της Επιτροπής 200 Χρόνια μετά την Επανάσταση «ΕΛΛΑΔΑ 2021», στο πλαίσιο των Επετειακών Εορτασμών του περασμένου έτους, την έγκριση της προαιρετικής εφαρμογής του εκπαιδευτικού υλικού στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (151706/ΓΔ, 23-11-2021), καθώς έχει εγκριθεί ως εκπαιδευτικό υλικό για χρήση για το γνωστικό αντικείμενο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων».

Για την εκπόνηση του εκπαιδευτικού πακέτου συνεργάστηκαν 80 εκπαιδευτικοί διάφορων ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας καθώς και φορείς της Εκπαίδευσης.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!