Στον Βόλο η Πρόεδρος και Διοικήτρια του ΚΕΑΤ Αθηνών Σοφία Χαμονικολάου

IMG 3678

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης Ν. Μαγνησίας «Μάγνητες Τυφλοί», υπό την αιγίδα του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο κα Νατάσα Μορφογιάννη, θα φιλοξενήσει την Πρόεδρο και Διοικήτρια του ΚΕΑΤ Αθηνών κα Σοφία Χαμονικολάου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η κα Χαμονικολάου θα πραγματοποιήσει μια εκπαίδευση βιωματικού τύπου στους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, σχετικά με την αισθητηριακή αναπηρία της Όρασης και τις Βασικές Αρχές Συνοδείας για τα άτομα με οπτική αναπηρία, όπου οι αστυνομικοί θα αποκτήσουν ενσυναίσθηση για τις δυσκολίες της κίνησης των τυφλών πολιτών μέσα στον αστικό ιστό, καθώς και ορθούς τρόπους προσέγγισης των ατόμων αυτών. Η βιωματική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 16:30 στους δρόμους της πόλης του Βόλου, ξεκινώντας από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σε συνέχεια της δράσης αυτής, η κα Χαμονικολάου θα πραγματοποιήσει παρόμοια εκπαίδευση και ομιλία για το ρόλο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), στον Ροταριανό Όμιλο Βόλου την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 21:30 στο Park Hotel.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!