Μετρό Λονδίνου και Παρισιού: Επόμενη στάση Σκιάθος!

skiathos london mockup 1

Στο μετρό του Λονδίνου για τρίτη συνεχή χρονιά και για πρώτη φορά στο μετρό του Παρισιού θα προβληθεί η Σκιάθος, καθώς η μοναδική ομορφιά του νησιού θα “ταξιδέψει” σε κεντρικές στάσεις του μετρό των δύο ευρωπαϊκών πόλεων. Οι πινακίδες θα τοποθετηθούν σε 40 θέσεις στους 38 πιο κεντρικούς σταθμούς του Λονδίνου, και συγκεκριμένα στους σταθμούς Barkingside, Belsize Park, Bermondsey, Blackhorse Road, Bounds Green, Canada Water, Camden Town, Chancery Lane, Ealing Common, Earls Court, Edgware Road (Bakerloo), Elephant&Castle, Euston, Gants Hill, Goodge Street, Hammersmith (Hammersmith& City), Hampstead, Harrow-on-the-Hill, Heathrow Terminals 1,2,3, Highbury&Islington, Hounslow West, Hyde Park Corner, Kings Cross St Pancras, Notting Hill Gate, Pimlico, Queensway, Regents Park, Seven Sisters, South Kensington, St Johns Wood, Stamford Brook, Tooting Bec, Tottenham Hale, Tufnell Park, Turnpike Lane,Vauxhall,Waterloo,Wood Green. Η συγκεκριμένη δράση προβολής είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς η Σκιάθος αποτελεί έναν παραδοσιακά αγαπητό προορισμό για τους Βρετανούς πολίτες και θα ενισχύσει τις ροές των επισκεπτών στο νησί.

KEN 728X100

Σε ότι αφορά στο Παρίσι η προβολή του νησιού θα πραγματοποιηθεί σε 11 στάσεις του μετρό με συνολικά 55 τοποθετήσεις. Είναι όλοι στην πρώτη ζώνη και έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση κοινού. Συγκεκριμένα οι τοποθετήσεις θα γίνουν στους σταθμούς, Bonne Nouvelle, Charles de Gaulle-Étoile, Champs Élysées, Concorde, Franklin Roosevelt, Montparnasse, Nation, Strasbourg–Saint-Denis, Trocadero, Gare de l’Est, Jaurès. Σε συνέχεια και της αεροπορικής σύνδεσης για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι, τον Απρίλιο 2022, η διαφημιστική αυτή προβολή στοχεύει στην μεγαλύτερη δυνατή προσέλκυση επισκεπτών από το Παρίσι.

“Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαφημιστικής προβολής της Σκιάθου στο μετρό του Λονδίνου συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά και με αφορμή την αεροπορική σύνδεση για πρώτη φορά της Σκιάθου με το Παρίσι προστίθεται το μετρό του Παρισιού. Βασικός στόχος μας παραμένει η συστηματική προβολή του προορισμού και η δυναμική παρουσία του με σύγχρονα μέσα, ειδικά σε μία δύσκολη περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως. Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, για μία καλύτερη τουριστική χρονιά» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!