Bridal Garden: Δέκα βασικοί λόγοι για να προσλάβεις έναν wedding planner

wedding 443600 1280 610x407 1

Οι άνθρωποι του Bridal Garden, γνώστες του wedding planning, έχουν τον τρόπο να μετατρέψουν τον χώρο της δεξίωσής σας στο προσωπικό σας παραμύθι.

KEN 728X100

Ευφάνταστες ιδέες και πρωτότυπα σχέδια για τον στολισμό του γάμου σας ή και της βάπτισης του παιδιού σας, θα τα βρείτε όλα στο Bridal Garden

Γιατί να επιλέξω έναν Wedding Planner;

Δεν είσαι και πολύ καλός στο να μείνεις πιστός στον προϋπολογισμό σου

Οι γάμοι μπορεί να γίνουν εξαιρετικά δαπανηροί! Ποιος πληρώνει και πόσο, προκαταβολές και υπόλοιπα λογαριασμών και πώς θα εξασφαλίσετε ότι δεν ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα; Ο wedding planner είναι κάτι σαν “ο ταμίας” του γάμου σας. Γνωρίζει το κόστος για καθετί, διαπραγματεύεται τις τιμές και διαχειρίζεται τις πληρωμές ώστε να μη ξεφύγει τίποτα.

Δε θέλεις σε κυριεύσει το άγχος
Η οργάνωση ενός γάμου χρειάζεται πολύ χρόνο! Στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι μπορεί να δαπανήσει πάνω από διακόσιες ώρες, για να σχεδιάσει σωστά εκείνη τη μοναδική ημέρα του γάμου. Ο wedding planner θα διαχειριστεί σωστά αυτόν τον χρόνο, θα κάνει όλη την έρευνα για τους σωστούς επαγγελματίες, θα βρει όλες εκείνες τις ιδέες που θα κάνουν το γάμο ξεχωριστό!

Δε μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους

Οι γάμοι είναι πολύ αγχωτικοί! Η οικογένεια, πολλές φορές, έχει διαφορετική άποψη για το πώς πρέπει να είναι ο γάμος. Αυτό, συνήθως, οδηγεί σε πολλές διαφωνίες και μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και με άλλα μέλη της οικογένειας, όπως μαμάδες και φίλους. Ο wedding planner είναι εκεί για να προστατέψει αυτές τις σχέσεις και να διαχειριστεί τις κρίσεις. Να προσφέρει τεκμηριωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση του γάμου.

Για να απολαύσουν όλοι το γάμο

Την ημέρα του γάμου συνήθως, κάθε συγγενής έχει και από κάποιο καθήκον να εκτελέσει, κάτι που δεν του επιτρέπει να συμμετέχει στη χαρά της ημέρας και να είναι δίπλα στο ζευγάρι. Εδώ, λοιπόν, χρειάζεται ο wedding planner ώστε να αναλάβει αυτός όλες τις ευθύνες, που σε διαφορετική περίπτωση, θα αναλάμβαναν οι συγγενείς. Όλοι θέλουν να απολαύσουν εξίσου την ημέρα εκείνη.

Για να κάνει το όνειρο πραγματικότητα

Δεν έχει σημασία αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, αν έχετε μια αόριστη ιδέα, ή καμία ιδέα. Ο wedding planner θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το concept, το στυλ και το συναίσθημα που θέλετε να δημιουργήσετε. Γνωρίζει τις τελευταίες τάσεις και εμπνέεται καθημερινά από άλλες νύφες, από προμηθευτές και τη βιομηχανία του γάμου. Μπορεί να στήσει εκείνο το concept που θα λειτουργήσει άψογα την ημέρα εκείνη και θα ταιριάζει στην αισθητική σας.

Είναι «ο άνθρωπος για τα πάντα»

Σε έναν γάμο εμπλέκονται περίπου είκοσι δύο με είκοσι πέντε διαφορετικοί επαγγελματίες. Είναι ένας πολύ μεγάλος αριθμός, που μαζί με τους καλεσμένους και τους συγγενείς, μπορεί να φέρει πονοκέφαλο στο ζευγάρι! Σε αυτήν την περίπτωση, ο wedding planner αναλαμβάνει να μιλάει με όλους και να λύνει τις απορίες όλων.

Για να τηρεί το πρόγραμμα

Υπάρχουν πάρα πολλοί επαγγελματίες, που την ημέρα του γάμου, πρέπει συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Ο wedding planner έχει το ρόλο του μαέστρου και φροντίζει να μην πάει τίποτα στραβά και όλα να γίνουν στην ώρα τους.

Για να μη πάει τίποτα στραβά την ημέρα το γάμου

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, κάτι ή κάποιος δε θα κάνει σωστά τη δουλειά του την ημέρα του γάμου. Κανένας δε θέλει να δει τη νύφη σε κρίση πανικού, επειδή η τούρτα δε παραδόθηκε ή τα λουλούδια είναι μαραμένα! Ο wedding planner φροντίζει να διαχειριστεί το λάθος πριν γίνει αντιληπτό.

Για να είναι παρών από την αρχή μέχρι το τέλος

O wedding planner είναι παρών από την αρχή του μυστηρίου μέχρι το τέλος της δεξίωσης και φροντίζει για εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες, που κανένας δε σκέφτεται! Την τοποθέτηση των καλεσμένων στη θέση τους, την σωστή εξυπηρέτηση των καλεσμένων κατά τη διάρκεια του φαγητού, ακόμη και την ασφαλή μεταφορά όλων προς και από το χώρο της δεξίωσης.

Destination Weddings

Η διοργάνωση ενός γάμου που γίνεται σε μακρινή τοποθεσία από το τόπο κατοικίας ή στο εξωτερικό, έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά απαιτεί μεγάλη προετοιμασία. Είναι αρκετά δύσκολο να οργανωθούν τόσοι επαγγελματίες σε ένα μέρος που το ζευγάρι δεν έχει πάει ποτέ ή που δε γνωρίζει κανέναν. Ο wedding planner με την εμπειρία και τις συνεργασίες που έχει, μπορεί να κάνει πιο εύκολο το σχεδιασμό του γάμου.

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς για ό,τι έχει να κάνει με τον γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας:
Bridal Garden
Κ. Καρτάλη 92, Βόλος – τηλ: 2421308312
Email: [email protected]
Facebook: Bridal Garden
Instagram: Bridal Garden

error: Content is protected !!