Οικογενειακή τραγωδία παρόμοια με την Πάτρα στον Αλμυρό – Πέθαναν αιφνιδίως δύο αδέρφια σε 1,5 χρόνο

iStock 686337688 666x399 1

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκάλυψε ο αιφνίδιος θάνατος μίας 40χρονης γυναίκας χθες, έξω από ΑΤΜ τράπεζας στον Αλμυρό Μαγνησίας. Η άτυχη γυναίκα, κατέρρευσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια του αδερφού της, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.

KEN 728X100

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr, το οποίο χθες μετέδωσε αποκλειστικά την τραγική είδηση, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην οικογένεια, γεγονός που πρόκειται να κινητοποιήσει την επιστημονική κοινότητα από εδώ και πέρα, ειδικά μετά την υπόθεση των αιφνιδίων θανάτων στην Πάτρα, που ακόμα ζητούν εξήγηση.

Η άτυχη Άννα Δεσποτοπούλου έφυγε χθες από τη ζωή αιφνιδίως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Κέντρου υγείας Αλμυρού να την επαναφέρουν στη ζωή. Όμως, δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία που καταγράφεται στην οικογένεια αφού στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 πέθανε ο αδερφός της Γιώργος Δεσποτόπουλος σε ηλικία επίσης… 40 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως πυροσβέστης.

Ο Πλάτανος Αλμυρού, από όπου κατάγεται η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι προσπαθούν να συνδέσουν τους θανάτους των δύο νέων ανθρώπων και να τους εξηγήσουν, ενώ περιμένουν απαντήσεις από τους γιατρούς.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας των παιδιών δε ζει, ενώ πίσω έχουν μείνει η μητέρα Κωνσταντίνα και ο τρίτος και μοναδικός εν ζωή αδερφός Ιωάννης, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο των δύο νέων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
error: Content is protected !!