Απαγόρευσαν στη μητέρα της Κάρολαϊν να παραστεί στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

alonisos

Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο 33χρονος πιλότος μπήκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Έδωσε τα στοιχεία του, δήλωσε «έγγαμος και χήρος», άκουσε το κατηγορητήριο με προσοχή, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια. Ο συνήγορος υπεράσπισής του ζήτησε ολιγοήμερη διακοπή της διαδικασίας λόγω κωλύματος. Αυτό το οποίο ισχυρίστηκε από την πρώτη στιγμή δεν υπήρχε προσχεδιασμός δεν ήταν προμελετημένο, αλλά βρισκόταν σε τέτοια διέγερση συναισθηματική και ψυχική όταν τελέσθηκε το αδίκημα, είπε ο κ. Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης.

Η μητέρα και ο πατέρας της 20χρονη Καρολάιν δε βρέθηκαν στο δικαστήριο, εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής. «Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν για να μην κλονιστεί η υγεία της» ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς Θανάσης Χαρμάνης.

Αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν ότι παρότι η Σούζαν Κράουτς θέλησε να παραστεί στο δικαστήριο για να αντικρύσει από κοντά τον δολοφόνο του παιδιού της, που την αγκάλιαζε υποκριτικά μέχρι τη σύλληψή του, οι ψυχολόγοι που την παρακολουθούν ήταν κατηγορηματικοί. Η οδύνη της είναι τόσο μεγάλη και το σοκ παραμένει τόσο ισχυρό, που όλη η διαδικασία θα πήγαινε πολύ πίσω. Για τον λόγο αυτό, ουσιαστικά της απαγόρευσαν να παραστεί στη δίκη.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Χαρμάνη στο TheNewspaper.gr, η διακοπή της δίκη ήταν αναμενόμενη. «Δε είναι ένα δικαστήριο που θα τελειώσει αμέσως. Θα γίνουν σίγουρα άλλες 5 συνεδριάσεις και ενδεχομένως να φτάσουμε έως τα τέλη Μαίου» ανέφερε.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για το θάνατο του σκυλιού της οικογένειας.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δυο άνδρες και δυο γυναίκες.

error: Content is protected !!