Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ: Περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας, πώς δηλώνετε συμμετοχή

οαεδ oaed money 2

«Οι δράσεις και οι παρεμβάσεις του ΟΑΕΔ έχουν στο επίκεντρό τους την καταπολέμηση της ανεργίας και για το σκοπό αυτό σχεδιάζει και υλοποιεί ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης, με στόχο την ταχύτερη δυνατή ένταξη του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας στην αγορά εργασίας» δηλώνει ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» αποτελούν μέρος των δράσεων του Οργανισμού σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

KEN 728X100

Οι εκδηλώσεις του ΟΑΕΔ

Οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη συμμετοχή για όλους και δίνουν την ευκαιρία απευθείας συναντήσεων όσων αναζητούν εργασία με τα στελέχη των εταιρειών που συμμετέχουν. Οι συναντήσεις γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού. Στην εκδήλωση του Πειραιά, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, θα υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα κατ’ ιδίαν συναντήσεων με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ για τη βελτίωση του βιογραφικού σημειώματος όσων ανέργων ενδιαφέρονται για την κατάλληλη προσαρμογή του, ώστε να ανταποκρίνεται με άρτιο τρόπο στις θέσεις εργασίας που στοχεύουν.

Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ

Συγκεκριμένα, στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ», που διοργανώνεται στον Πειραιά, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, από τις 10:00 έως τις 18:00, θα συμμετάσχουν 75 εταιρείες με περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται σε κλάδους, όπως βιομηχανικής παραγωγής τροφίμων και άλλων προϊόντων, digital marketing, IT, logistics, τουρισμού, facility management, τηλεπικοινωνιών, υπηρεσιών φύλαξης, παροχής υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης, παροχής διαφόρων τεχνικών υπηρεσιών, εμπορίου, εξυπηρέτησης πελατών, ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, κ.ά.

Οι θέσεις εργασίας που αναζητούν οι εταιρείες είναι σε ειδικότητες, όπως προγραμματιστές, software engineers, τουριστικών επαγγελμάτων, εκπαιδευτικοί, υπαλλήλων γραφείου, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, τεχνικών πεδίου, νοσηλευτών και γενικού ιατρικού προσωπικού, πωλητών καταστημάτων, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, τεχνικών επαγγελμάτων, ( όπως ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, ψυκτικοί, υδραυλικοί, μηχανικοί οχημάτων), οδηγών, αποθηκάριων, προσωπικό ασφαλείας, χειριστών μηχανημάτων, εργατών, κ.ά. Προσφέρονται επίσης και θέσεις πρακτικής άσκησης.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-peiraias-2022.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!