ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντησε στην ΠΠΜ η ΔΕΥΑΜΒ: «Άνθρακες ο θησαυρός – Δεν έχουν καμία τύχη»

deyamv

Στην Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, σχετικά με τις βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ, από το γραφείο του Προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

KEN 728X100

Διαβάσαμε ανακοίνωση της περιβαλλοντικής υστεροβουλίας, με την οποία “ενημερώνει” τους πολίτες, για τις βλάβες του δικτύου ύδρευσης. Άνθρακες ο θησαυρός. Καθώς η ίδια η ΔΕΥΑΜΒ, ενημερώνει άμεσα τους πολίτες για τις βλάβες, ακόμα και για τις αιφνίδιες, ώστε να γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει όταν ανοίγουν την βρύση στο σπίτι και δεν τρέχει νερό.

Ισχυρίζονται οι “όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω”, ότι οι βλάβες είναι πολλές! Η ΔΕΥΑΜΒ, διαχειρίζεται σήμερα, 3.000.000 μέτρα δικτύου ύδρευσης, το 40% του οποίου δεν το κατασκεύασε η ίδια, αλλά είναι κληρονομιά του Καλλικράτη και με τις μετρήσεις της υστεροβουλίας αντιστοιχούν 0,015 βλάβες ανά χιλιόμετρο δικτύου και έτος. Το 2014, αντιστοιχούσαν 0,035 βλάβες ανά χιλιόμετρο δικτύου και έτος. Είναι προφανές, ότι η σημαντική βελτίωση αφορά στα έργα της τελευταίας 8ετίας. Τα οποία συνεχίζονται και σήμερα με την αντικατάσταση 130 χιλιομέτρων δικτύων ύδρευσης, στο κέντρο του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, ενώ παράλληλα η ΔΕΥΑΜΒ έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στα Λεχώνια, την Αγριά, την Άλλη Μεριά, την Πορταριά, την Νέα Αγχίαλο.

Άνθρακες ο θησαυρός. Τα παραπάνω είναι γνωστά στους πολίτες, καθώς η ΔΕΥΑΜΒ, ενημερώνει συνεχώς για τις δραστηριότητές της, με δελτία τύπου, συνεντεύξεις και κάθε πρόσφορο μέσο.

Υπάρχει όμως ένα ζήτημα καίριο με τις ανακοινώσεις της υστεροβουλίας, που αφορά την πόλη.

Κυριαρχούνται από μία καταφανώς φασιστική λογική, καθώς αυτό που επιθυμούν, είναι να δώσουν ένα εχθρό στους πολίτες, την ΔΕΥΑΜΒ, μια δημοτική επιχείρηση, ώστε με ευκολία, συκοφαντημένη, να ιδιωτικοποιηθεί. Να ξέρουν. Όσο η παρούσα Δημοτική Αρχή, έχει την ευθύνη της πόλης, τα σχέδιά τους, δεν έχουν καμία τύχη.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!