Επιστολή Διαμαρτυρίας Αργ. Κοπάνα – Β.Πυργάνη για το Ταχυδρομείο της Νέας Αγχιάλου

received 591033832228703
Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας και η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νέας Αγχιάλου, Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου προς την Διοίκηση των ΕΛΤΑ, αλλά και τους υφυπουργούς και βουλευτές της Μαγνησίας για την συρρίκνωση της λειτουργίας του Ταχυδρομείου της Νέας Αγχιάλου, το οποίο λειτουργεί μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα και για λίγες μόνο ώρες. το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Με την παρούσα επιστολή μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε και να μεταφέρουμε την έντονη δυσαρέσκεια των κατοίκων της Νέας Αγχιάλου στο γεγονός της συρρίκνωσης της λειτουργίας του τοπικού Ταχυδρομείου.

KEN 728X100

Ο περιορισμός των ημερών λειτουργίας σε μόλις δύο την εβδομάδα και για λίγες μόνο ώρες, είναι βέβαιο οτι θα δυσχεράνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Νέας Αγχιάλου και συνιστά αναμφίβολα υποβάθμιση για την ευρύτερη περιοχή με πληθυσμό πάνω από 6.000.
Πρέπει να σημειωθεί οτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός αυξάνει ακόμη περισσότερο με την έλευση επισκεπτών και τουριστών και η ελλιπής λειτουργία του Ταχυδρομείου θα είναι μία άκρως αρνητική εξέλιξη.
Σήμερα, το Ταχυδρομείο παρέχει υπηρεσίες διανομής και σημαντικών συναλλαγών (συντάξεις, πληρωμές ΔΕΚΟ, Δημοσίου, εργόσημα αγροτών,  ταχυμεταφορές κλπ) και στεγάζει συνεργαζόμενη τράπεζα, που είναι και η μοναδική με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Είναι φανερό οτι η εξέλιξη αυτή θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα της Νέας Αγχιάλου, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης των κατοίκων.
Για αυτούς τους λόγους,
Παρακαλούμε
1) την Διοίκηση των ΕΛΤΑ να ανασκευάσει την απόφαση της.
2) τους εκπροσώπους μας στην Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να μεριμνήσουν ώστε να συνεχισθεί η λειτουργία του Ταχυδρομείου σε καθημερινή βάση και με πλήρες ωράριο και να αποτρέψουν το διαφαινόμενο ενδεχόμενο παντελούς “κλεισίματος” του Ταχυδρομείου της Νέας Αγχιάλου.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!