ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Η συγγνώμη που δέχτηκε από δημοσιογράφο μετά από άκομψη ερώτηση

1652262005 477100

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, 12:40

KEN 728X100 2

Η Αμάντα Γεωργιάδη πριν από λίγη ώρα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε τα πρώτα της συναισθήματα μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision, ενώ αναφέρθηκε στην άκομψη ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο.

«Είναι πολύ ωραία που είναι εδώ ο σύντροφός μου, γιατί είμαι μόνη μου και είναι ωραίο όταν τελειώνω την εμφάνισή μου, να έχω κάποιον γύρω μου. Ο σύντροφος μου είναι γιατρός» είπε αρχικά η Αμάντα Γεωργιάδη.

«Ήταν πολύ όμορφο όταν ανέβηκα στη σκηνή και με χειροκρότησαν, ήμουν πολύ χαρούμενη. Δεν είχα πολύ άγχος αλλά είναι λίγο δύσκολο να έχει τα μάτια ανοιχτά για αρκετή ώρα. Εγώ δεν είχα τεχνικά προβλήματα, αλλά άκουσα ότι αρκετοί είχαν», πρόσθεσε στη συνέχεια η Αμάντα Γεωργιάδη.

Όσον αφορά την άκομψη ερώτηση που της έκανε ένας Πολωνός δημοσιογράφος για το γεγονός πως δεν είναι 100% Ελληνίδα, η Αμάντα Γεωργιάδη σχολίασε:  «Δεν με πείραξε γιατί δεν πιστεύω ότι με ρώτησε με κακή πρόθεση, δηλαδή το έκανε καλοπροαίρετα και λίγες ημέρες μετά με ξανασυνάντησε και μου ζήτησε συγγνώμη».

 

 

error: Content is protected !!