ΠΑΕ Νίκη Βόλου VS Νίκη Βόλου BC: Αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

niki 1

Αγώνας μπάσκετ επίδειξης με μεικτές ομάδες καλαθοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών, θα διεξαθχεί την Τετάρτη 11/5 στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Τα έσοδα της εκδήλωσης προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

KEN 728X100

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας, διοργανώνει αγώνα μπάσκετ επίδειξης, στον οποίο θα τεθούν αντίπαλες μεικτές ομάδες καλαθοσφαιριστών και ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 17:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα πέντε ευρώ, με τα έσοδα της εκδήλωσης να προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό. Προπώληση εισιτηρίων θα υπάρξει από το πρωί της Δευτέρας, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης, από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Μαντζανά (Μαιάνδρου 47-45) και το Saga Coffee (Δημητριάδος 43-45), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Εισιτήρια, φυσικά, θα υπάρχουν και στο γήπεδο, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Κατά τη διάρκεια του event, θα υπάρξουν βραβεύσεις, διάφορα happenings και, φυσικά, η… “μπασκετική μάχη” των αθλητών μας, σε ένα παιχνίδι-γιορτή της Νικιώτικης οικογένειας.
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!