ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλόννησος: «Είναι καταρακωμένη η μητέρα της Κάρολαϊν – Αναμένει την απόφαση»

1649414447830014

Δέκα ώρες. Τόσο κράτησε η -πρωτοφανούς διάρκειας- μαραθώνια απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς.

KEN 728X100

Αμετανόητος και ρίχνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- ευθύνες στη δολοφονημένη Καρολάιν για τις συμπεριφορές της, ο συζυγοκτόνος επιδίωξε να πείσει εισαγγελία, δικαστές και ενόρκους ότι βρισκόταν «εν βρασμώ ψυχής» και ότι το έγκλημα στα Γλυκά Νερά -που συγκλόνισε το πανελλήνιο- δεν ήταν προμελετημένο.

Μάλιστα, εμφανίστηκε προκλητικός, αφού τόνιζε συνεχώς πόσο την αγαπάει, την ημέρα που συμπληρωνόταν ένας χρόνος από τη φρικτή δολοφονία που διέπραξε με θύμα την ίδια του τη γυναίκα.

Δεν φάνηκε, ωστόσο, να γίνεται πιστευτός, με την εισαγγελέα να τον κατακεραυνώνει, επισημαίνοντας ότι «βλέπουμε έναν άνθρωπο ψυχρό, χωρίς συναίσθημα, βλέπω πρόθεση να πιάσετε την Καρολάιν στον ύπνο»…

Ο κατηγορούμενος, έπειτα από πολλές ώρες έφτασε και στην ανατριχιαστική στιγμή που δολοφόνησε τη γυναίκα του και το στημένο σκηνικό, προσπαθώντας να ξεφύγει.

Τη Δευτέρα η απόφαση των δικαστών
Η δίκη θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα (16/5), με τις αγορεύσεις εισαγγελέα και δικηγόρων των δύο πλευρών.

Η πρόεδρος ενημέρωσε τους διαδίκους πως εκείνη την ημέρα θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης, μίλησε αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr  για την κατάσταση της μητέρας της Κάρολαϊν, Σουζάνας. “Τι μπορεί να πει αυτή η γυναίκα. Είναι καταρακωμένη και αναμένει την απόφαση του Δικαστηρίου τη Δευτέρα για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της”.

error: Content is protected !!