ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι λένε στην Αλόννησο για τη απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – «Είναι μέγας θεατρίνος»

5565503
Με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούν στην Αλόννησο τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνώριμος στο νησί των Σποράδων, τόσο διότι εκεί μεγάλωσε, αφού έχουν σπίτι οι γονείς του, όσο και από την μετέπειτα σχέση του με την δολοφονημένη Κάρολαϊν.
Χθες, όλο το νησί “πάγωσε” όταν άκουσε τα όσα μετέδωσε το TheNewspaper.gr από τη δικαστική αίθουσα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του καθ’ ομολογίαν δράστη.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό ήταν και το μοναδικό θέμα συζήτησης σε όλο το νησί, που αγάπησε πολύ την άτυχη Κάρολαϊν και έχει σηκώσει τοίχο προστασίας στην μικρή Λυδία, την κόρη της.
«Είναι μέγας θεατρίνος, που κατάφερε να κλάψει στην απολογία του. Τη μέρα του φονικού και τις επόμενες 37 ημέρες δεν είχε καταφέρει να ρίξει ούτε ένα δάκρυ. Ήταν τόσο ψυχρός και παγερός, και τώρα κλαίει δήθεν από τύψεις» λέει στο TheNewspaper.gr στενή φίλη της οικογένειας Κράουτς.
Το TheNewspaper.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος παρότι παρακολουθούσε λεπτό προς λεπτό την υπόθεση, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.
error: Content is protected !!