ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ημέρες Καριέρας στον Βόλο – Όσα πρέπει να ξέρετε για την επαγγελματική αποκατάσταση

οaed

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων η Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ) με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, και σε συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου διοργανώνει από 16 έως 20 Μαΐου 2022, ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ στον Βόλο.

Οι σπουδαστές όλων των τμημάτων της ΕΠΑΣ Μαθητείας Βόλου με την υποστήριξη των καθηγητών, βέβαιοι ότι η κοινωνική αλληλεπίδραση είναι δραστηριότητα μέσα από την οποία συντελείται η μάθηση, θα αναδείξουν τις δεξιότητες τους σε ανοικτό εργαστήρι (workshops) στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι Βόλου.

Σκοπός είναι να προβληθούν τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης των σχολών της Δ.Υ.Π.Α (πρώην ΟΑΕΔ) και ιδιαίτερα τα οφέλη του επιτυχημένου δυικού συστήματος, εκμάθησης και πρακτικής μάθησης σε επιχειρήσεις κλπ.

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν συναντήσεις στον χώρο με εκπροσώπους εργοδοτικών φορέων και επιχειρήσεων προκειμένου να ενημερωθούν για τον θεσμό της μαθητείας και το έργο των σχολών.

Στόχος  η ανάπτυξη περισσότερων θέσεων πρακτικής άσκησης για τους μαθητές της σχολής, η ενίσχυση της εξωστρέφειας της ΕΠΑΣ, η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας  και η ευαισθητοποίηση όλων για την σημασία της προσφοράς  μέσω του  εθελοντισμού.

Οι δραστηριότητες θα αναπτυχθούν στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι Βόλου και είναι ανοιχτές για όσους ενδιαφέρονται να τις παρακολουθήσουν.

Για σχετικές πληροφορίες τηλ επικοινωνίας 2421063688 – Γραμματεία σχολής ΕΠΑΣ/ΒΟΛΟΥ

Στιγμιότυπο 2022 05 15 5.11.12 μμ

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

 

error: Content is protected !!