ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ατομικό ρεκόρ και χάλκινο μετάλλιο για τον Αλέξανδρο Μιαρίτη στο Acropolis

miraitis

Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου που συνοδεύθηκε από ατομικό ρεκόρ με χρόνο 04:32:00 για τον αθλητή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Αλέξανδρο Μιαρίτη στο διεθνές meeting ACROPOLIS SWIM OPEN 22 που διεξήχθη 13 – 15 Μαΐου στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ

Το τμήμα κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 3 αθλητές και συγκεκριμένα:

KEN 728X100

1. Μιαρίτη Αλέξανδρο

2. Θεοδοσόπουλο Γιάννη

3.Κουκουσέλη Νίκο

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου την πρώτη ημέρα των αγώνων, εξαιρετική ήταν και η συνέχεια με την εμφάνιση του Αλέξανδρου Μιαρίτη και στα 200 μικτή ατομική ανδρών με συνεχή ατομικά ρεκόρ σε προκριματικό και τελικό και νέο ατομικό ρεκόρ στα 200 πρόσθιο την 3η ημέρα των αγώνων.

Τα άλλα δύο νεαρά παιδιά μας Γιάννης Θεοδοσόπουλος και Νίκος Κουκουσέλης που είναι κατηγορίας παίδων, έκαναν επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγωνίσματα που συμμετείχαν κατά την 1η ημέρα των αγώνων, σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ (400 ελεύθερο ανδρών).

Το Acropolis θεωρείται ένας κορυφαίος διεθνής  αγώνας κολύμβησης, φέτος έχει αναβαθμιστεί πλήρως και συμμετέχουν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες καθώς και εξαιρετικοί αθλητές από άλλες 15 χώρες με τις συμμετοχές να είναι πάνω από 500 αθλητές.

Φέτος, για πρώτη φορά, έχουν αθλοθετηθεί χρηματικά έπαθλα για την κατάκτηση μεταλλίων, καθώς και μια σειρά άλλων επιτυχιών για τους αθλητές όπως και για τους προπονητές των αθλητών που διακρίνονται.

Την αποστολή της ομάδας μας στην Αθήνα συνοδεύει ο προπονητής μας κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης που με την κ. Ειρήνη Μπέλλου συνδράμουν καθοριστικά στις επιτυχίες των παιδιών. Η ΔΕ του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, συγχαίρει τον Αλέξανδρο για την εξαιρετική εμφάνιση και τεράστια επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες, όπως και στα άλλα δύο παιδιά μας, τον Γιάννη και το Νίκο.

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!