ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλόννησος: Εγκαταλείπει την Ελλάδα η μικρή Λυδία; – Οι σκέψεις της οικογένειας και η οργή της Σουζάνας

STAR HD 20220517 13 23 33 22

Δεύτερες σκέψεις γίνονται στην οικογένεια Κράουτς, στην Αλόννησο, για το μέλλον της μικρής Λυδιάς, της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της δολοφονημένης Καρολάιν.

KEN 728X100

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr και επιβεβαιώθηκε πλήρως από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του STAR, οι γονείς της Καρολάιν σκέφτονται το ανήλικο κορίτσι να ακολουθήσει την αδερφή της δολοφονημένης γυναίκας στις Φιλιππίνες, όπου διαμένει μόνιμα. Μάλιστα, οι συζητήσεις στο εσωτερικό της οικογένειας ξεκίνησαν προ πέντε ημερών, όταν η Ντόνα ήρθε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θανάσης Χαρμάνης επισήμανε σήμερα απαντώντας σε ερωτήματα της Ζήνας Κουτσελίνη και του Δημήτρη Μαρέδη ότι η Σουζάνα έφτασε στα όρια της οργής όταν πληροφορήθηκε ότι κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος απαίτησε μετά την αποφυλάκισή του να συναντήσει τη Λυδία. Η Λυδία τότε θα είναι 20 ετών, όταν ο κατηγορούμενος θα αποφυλακιστεί.

Ο κ. Χαρμάνης επισήμανε ότι “η αδερφή της ήρθε μετά από προσπάθειες με την πρεσβεία της χώρας μας στις Φιλιππίνες. Δε θα αναλάβει η αδερφή της τη Λυδία. Έχει τρία παιδιά, το ένα είναι τριών ετών. Θα είναι μία οικογένεια μαζί με τη Λυδία. Θα είναι πιο επωφελές για το παιδί να μεγαλώσει με αδέρφια”

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr,  ο κ. Χαρμάνης μαζί με την ψυχίατρο Μαρία Ηγουμενάκη, θα επισκεφθούν την Αλόννησο για να συναντήσουν και να συζητήσουν με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!