Ο αντιδήμαρχος συνελήφθη με την ιδιότητα του ιδιώτη λογιστή, καθώς κατηγορείται ότι έδωσε φακελάκι για να τακτοποιήσει υπόθεση πελάτη του.

Στη σύλληψη του αντιδημάρχου του δήμου Θεσσαλονίκης Γιώργου Αβαρλή προχώρησε το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων.

KEN 728X100

Σύμφωνα με το voria.gr ο αντιδήμαρχος συνελήφθη με την ιδιότητα του ιδιώτη λογιστή, καθώς κατηγορείται – με έναν ακόμα λογιστή – ότι έδωσε φακελάκι με χρήματα σε εφοριακό για να τακτοποιήσει υπόθεση πελάτη του, ο οποίος κατήγγειλε και το περιστατικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στην κατοχή του δεύτερου λογιστή βρέθηκαν προσημειωμένα χρήματα, που φέρεται να προορίζονταν για τον αντιδήμαρχο.

Οι τρεις οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ σε λίγο θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος αρνείται την κατηγορία.

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Αβαρλής

Πριν από λίγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του.

“Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής με αφορμή δικαστική εμπλοκή για ιδιωτική του υπόθεση”, αναφέρεται λιτά στην ανακοίνωση.

Το τέλος των «Θερμοπυλών του 21ου αιώνα» – Τι θα κάνει ο Πούτιν με τους παραδομένους του Azovstal