ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Μαγνησία ο Πρωθυπουργός – Τα εγκαίνια, η βόλτα στην αγορά και ο καφές στο Βολωνάκι

5587878

Στη Μαγνησία θα βρεθεί αύριο (20/5), ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

KEN 728X100

Ο πρωθυπουργός θα φθάσει στη Μαγνησία το πρωί της Παρασκευής και το πρώτος μέρος που θα επισκεφθεί θα είναι η πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα του Ανδρέα Τσαγγάρη, στον Πλάτανο Αλμυρού, την οποία και θα εγκαινιάσει. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με δεκάδες κτηνοτρόφους της περιοχής.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Θερμοκήπιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βελεστίνο και το αντλιοστάσιο της Κάρλας στα Κανάλια. Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου θα ολοκληρωθεί με καφέ στην πλατεία των Καναλίων στις 11:00 και επίσκεψη στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας.

Στη συνέχεια της παρουσίας του στη Μαγνησία, ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στον Βόλο, όπου θα συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα συνομιλήσει με τους νέους του κόμματος στο καφέ Grappa.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Βόλου, όπου θα συναντηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο και όλους τους δημάρχους της Μαγνησίας, όπως επίσης και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στη Μαγνησία, θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην 111 Πτέρυγα Μάχης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, υπηρέτησε στη Νέα Αγχίαλο και την 111 ΠΜ.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!