ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dream Music: Μία από τις πρώτες Ελληνικές εταιρείες μουσικής και πνευματικών δικαιωμάτων

live music e1566569983468 455x250 1

Η εταιρεία Dream Music εντάσσεται στον Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας, δημιουργήθηκε το 2012 και είναι μία από τις δύο πρώτες Ελληνικές εταιρείες περισυλλογής και διάθεσης μουσικού ρεπερτορίου ελευθέρων πνευματικών δικαιωμάτων.

KEN 728X100

Η εταιρεία μέσα στα χρόνια που πέρασαν κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω της ποιοτικής μουσική που διαθέτει μέσα από τα 6 μοναδικά ραδιόφωνα εκ των οποίων τις λίστες τις διαχειρίζονται έμπειροι DJ. Αποτέλεσμα αυτού να προσφέρει ποιοτική μουσική για κάθε επαγγελματικό χώρο και σε κάθε είδος όπως rock, lounge, jazz και άλλα ραδιόφωνα.

Όραμα της εταιρείας επίσης ήταν να απαλλάξει τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από υπέρογκα ποσά που καταβάλλονται σε ΟΣΔ και σε μηνύσεις της αστυνομίας εμπλουτίζοντας το περιβάλλον κάθε καταστήματος με ποιοτική μουσική. Πλέον η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με καταστήματα σε όλη την Ελληνική επικράτεια δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο αμοιβαίας εμπιστοσύνης εταιρείας με πελάτη.

Με την σταδιακή ανάπτυξη της εταιρείας και με ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη σας προς αυτή η Dream Music διαθέτει ένα μεγάλο ποσό από τα κέρδη της για νομική κάλυψη προς τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Με δικό μας νομικό επιτελείο σε κάθε νομό αναλαμβάνουμε με προσωπικά μας έξοδα οτιδήποτε χρειαστείτε.

error: Content is protected !!