ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μητσοτάκης από Βόλο: Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές – Τι είπε στο Grappa για ηλεκτρικό ρεύμα και ακρίβεια [βίντεο]

281302693 488004629745211 4386432647130106349 n

Με μία καθαρά… προεκλογικού χρώματος ομιλία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε σήμερα το μεσημέρι σε νέους και νέες, αλλά και κομματικά στελέχη, στη διάρκεια της επίσκεψής του στον Βόλο. Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε στο καφέ Grappa και αφού τον καλωσόρισε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, έλαβε τον λόγο και αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

KEN 728X100

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για το κομμάτι της ακρίβειας στην καθημερινότητα και την Ενέργεια, για πολιτικές που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, ενώ τόνισε οτι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, διαψεύδοντας σενάρια που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας.

Η ομιλία Μητσοτάκη: 

Είναι η πρώτη μου επίσκεψη στην περιφέρεια, μετά το ταξίδι μου στις Ηνωμένες Πολιτείε,ς αλλά και μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο συνέδριο μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα μας τα κομματικά στελέχη, αλλά και στους φίλους μα,ς οι οποίοι μας βοηθούν να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία πιο μεγάλη και πιο δυνατή.
Την ισχυρή Ελλάδα που οραματιζόμαστε, την χτίζουμε όλοι μαζί. Από τον πιλότο της 111 πτέρυγας μάχης, στην οποία υπηρέτησα, που προστατεύει τα σύνορα της χώρας μας, μέχρι το καινοτόμο γεωργό, ο οποίος χρησιμοποιεί καινούργιες τεχνολογίες, προκειμένου να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα του προϊόντος του. Και από τον έμπορο στον Βόλο, ο οποίος γνωρίζει ότι πέρασε δύσκολες μέρες, αλλά είχε το κράτος κοντά του τις εποχές της πανδημία,ς μέχρι τον εργαζόμενο, ο οποίος σήμερα βλέπει μία κυβέρνηση η οποία έρχεται και στηρίζει το εισόδημα του αυξάνοντας τον κατώτατο μισθό από αυτό τον μήνα.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!