Βόλος: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Αγωνιστικό Σεμινάριο του Kyokushinkai karate

280757761 2706300056167187 1495083605591603111 n

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην όμορφη Πόλη μας το Αγωνιστικό Σεμινάριο του Kyokushinkai karate. 

KEN 728X100

     Το εν λόγω Αγωνιστικό Σεμινάριο διεξήχθη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαίου 2022 υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου.

 Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Παγκοσμίου Φήμης Ιάπωνας δάσκαλος Shihan Tsutomu Wakiuchi 7 Dan Kyokushinkai Karate και μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Οργάνωσης, υπεύθυνος εξετάσεων και διοργανώσεων. . Ο δημοφιλής δάσκαλος δήλωσε πολύ ευτυχής που επισκέφτηκε για ακόμα μια φορά μία από τις ωραιότερες Πόλης της Ελλάδας. Μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες  που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προπονηθούν από κοντά με τον Ιάπωνα δάσκαλο και να μοιραστούν μαζί του την μεγάλη εμπειρία και γνώση του στο δυναμικό στυλ του αγωνιστικού Kyokushinkai karate τόσο των τεχνικών αυτοάμυνας όσο και του παραδοσιακού Καράτε. Ο Σιχάν Τσουτόμου Βακεούτσι διατέλεσε επί σειρά ετών ως προσωπικός μαθητής και συνεργάτης του μεγάλου δασκάλου Ιδρυτού και Αρχηγού του Kyokushinkai Karate,  Sosai Masutatsu Oyama 10 Dan. 

Το 2ήμερο πρόγραμμα του Αγωνιστικού Σεμιναρίου περιλάμβανε 3 δίωρες προπονήσεις αγωνιστικών τεχνικών, αυτοάμυνα εκτάκτου ανάγκης και προγραμμάτων φυσικής κατάστασης μέσω των τεχνικών του Kyokushinkai Karate.  Όλοι οι αθλητές και οι εκπαιδευτές εμπνεύστηκαν από την προσωπικότητα του μεγάλου Ιάπωνα δασκάλου, έζησαν δυνατές στιγμές και εμπειρίες κατά την διάρκεια του διήμερου σεμιναρίου. Πολλές φορές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και τα φυσικά τους όρια, αποδεικνύοντας στους ίδιους αλλά και στους γονείς ότι με την ισχυρή ανθρώπινη θέληση και αυτοπεποίθηση μπορούμε να κάνουμε σημαντικά και ωφέλιμα πράγματα. 

Το παρών στο αγωνιστικό σεμινάριο έδωσαν οι καταξιωμένοι εκπαιδευτές του Kyokushinkai Karate με τους αθλητές τους: Shihan Αντωνίου Παναγιώτης από την Αθήνα, Sensei Χρήστος Παύλος από την Αθήνα, Sempai Μιχάλης Σηφάκης από την Κρήτη, οι Sensei Μάριος Στεφάνου & Κυριακή Στεφάνου από τον Βόλο και οι Sempai του Συλλόγου <Άθλησις> Ελένη Γεωργιάδου & Δημήτρης Δημάκης από την Ν. Ιωνία Βόλου. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την τιμητική παρουσία των καταξιωμένων παλαιών προπονητών του Shotokan Καράτε και Μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ τον κ. Δημήτρη Καζακέα και τον κ. Γεώργιο Γιδάκο από την Αθήνα. Όλους τους καταξιωμένους προπονητές η Ελληνική Οργάνωση του Kyokushinkai karate τους βράβευσε με τιμητικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά τους στο Kyokushinkai Karate και την κοινωνία μας την οποία τροφοδοτούν με ηθικούς και έντιμους πολίτες. 

Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δωρεάν συλλεκτικό καπέλο, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής του Kyokushinkai Karate υπογεγραμμένα από τον μεγάλο Ιάπωνα Δάσκαλο και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί του καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι των αθλητών. 

Οι προπονήσεις έγιναν το Σάββατο 14 Μαίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγριάς 10:00 – 12:00 το πρωί και 18:00 – 20:00 το απόγευμα, την Κυριακή 15 Μαίου 10:00 – 12:00 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος. 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας καθώς και ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate στην Χώρα μας κ. Ιωάννη Στεφάνου ευχαριστούν θερμά για την υποστήριξή τους και την παρουσία τους, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα. Ο σύλλογος βράβευσε τους επίσημους προσκεκλημένους του με τιμητικές πλακέτες για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα. Ο Σύλλογος και ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου, ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Οικονομικού κ. Ανδρέα Ζέρβα για την υποστήριξή του, τον κ. Δημήτρη Πουρδάλα με το <State Coffee>, τον κ. Θανάση Σούκια με την εταιρία <Eco Technical Solutions>,τους κυρίους A. ΝΤΟΥΡΑΣ & Π. ΑΠΕΡΓΗ Ι.Κ.Ε με την εταιρία E – POWER για την προσφορά τους στο άθλημα καθώς και την Λέσχη Εθελοντών Βόλου με την παρουσία του κ. Πέτρου Γαβαλά για την Ιατρική κάλυψη του σεμιναρίου. 

Τέλος, ο Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, τους αθλητές για την συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τους γονείς που στηρίζουν το παρών και το μέλλον των παιδιών τους. 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!