ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

60.000 μοναδικοί αναγνώστες ενημερώθηκαν χθες από το TheNewspaper.gr – Κατεβάστε το app για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία

tn 2

Συνεχώς αυξανόμενο είναι το ποσοστό των αναγνωστών, που επιλέγει το TheNewspaper.gr για την ενημέρωσή του. Το πιο ισχυρό ΜΜΕ της Μαγνησίας και το μοναδικό με 24ωρη βάρδια, συνεχίζει την παράδοση της πρωτιάς. Με αποκλειστικότητες, αφιερώματα, ειδήσεις από τον Βόλο, κάθε γωνιά της Μαγνησίας, την Ελλάδα και τον κόσμο βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

KEN 728X100

Με πλούσιο φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό, το TheNewspaper.gr αναδεικνύεται ως το Μέσο Ενημέρωσης που εμπιστεύονται όλοι οι Βολιώτες και χιλιάδες Θεσσαλοί για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Άλλωστε είναι γνωστό, ότι στο TheNewspaper.gr, θα διαβάσετε σήμερα, όσοι οι άλλοι θα γράψουν αύριο.

Χθες, Σάββατο 21 Μαίου, 60.000 μοναδικοί αναγνώστες ενημερώθηκαν από τις ειδήσεις του TheNewspaper.gr για τα γεγονότα της ημέρας, με περισσότερες από 250.000 προβολές σελίδας!

Πιστός σύντροφος στην ενημέρωση όπου κι αν βρίσκεστε είναι πλέον η μεγαλύτερη εφημερίδα της Μαγνησίας.

Το application του TheNewspaper.gr είναι διαθέσιμο για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες με λειτουργικό σύστημα Androidστο Google Play store, αλλά και στο AppStore για iOS συσκευές iPhone και iPad, γρήγορα και εύχρηστα, για να είστε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα από τη Μαγνησία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Άμεση και δωρεάν ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και τα τελευταία γεγονότα μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη για iOS και Android εφαρμογή του TheNewspaper.gr

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για Android

Κατεβάστε εδώ την εφαρμοφή για iOS

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!