ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Λαμπάτος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου πέταξε ένα τασάκι στον αστράγαλο»

1653303004 478230Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, 13:40

KEN 728X100

Συνέντευξη στο «Πρωινό» παραχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν άντεχε να βλέπει κάποιον άλλο ηθοποιό να γίνεται αποδεκτός από τον κόσμο αλλά ούτε και να κάνει κανείς μεγαλύτερη επιτυχία από τον ίδιο.

«Αποφάσισα και εγώ να μιλήσω γιατί τώρα πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε με το #metoo και ευτυχώς να φύγουμε από την καταδίκη της σιωπής μιας και οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάμε τώρα είχαν θέσεις εξουσίας. Όσον αφορά τον Πέτρο, είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να μιλήσω γι’ αυτόν και για όλη αυτή την κατάσταση γιατί στην ουσία ξεκινήσαμε μαζί από το Χάι Ροκ.

Μέσα από αυτό το σήριαλ, ο Πέτρος ανδρώθηκε και έγινε θιασάρχης. Ένα περιστατικό είναι όταν είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε το Σπύρο τον Μπιμπίλα και έλεγε “οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ”.

Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και του φώναζε, “εσύ είσαι πρωταγωνιστής;” Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες» είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Τη μια να σου μιλάει για το τι έργο θα κάνετε του χρόνου και την άλλη να σε αγνοεί. Μετά το Χάι Ροκ κάναμε το “Λαβ Σόρρυ” που έκανε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία πράγμα που ο Πέτρος δε συγχώρεσε ποτέ. Θυμάμαι ότι έπαιρνα δυο χειροκροτήματα ένα πριν μπω στο θέατρο που ακουγόμουν να φωνάζω και ένα μπαίνοντας.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά για αστείο. Δεν υπήρχε αυτό στο σενάριο. Είχα νιώσει να πνίγομαι. Εν ώρα παράστασης μου πέταξε από μακριά ένα τασάκι που με πέτυχε στον αστράγαλο και έπρεπε να πω τα λόγια μου. Με το ζόρι τα κατάφερα. Λύσσαγε αν έβλεπε άλλον να έχει ανταπόκριση από τον κόσμο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λαμπάτος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 
ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!