ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Βολιώτες σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr – Τι λένε για την επόμενη μέρα

5604291

Αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr μιλούν οι Βολιώτες συνέδροι του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας ένα μίνι απολογισμό μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου του κόμματος. Διαβάστε πως αξιολογούν οι Βολιώτες πολιτικοί που συμμετείχαν στο σύνεδριο την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

KEN 728X100

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Νίκος Χαυτούρας: «Η παράταξη μας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι»

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ένα συνέδριο που φέρνει την ελπίδα για την πατρίδα μας και τον λαό που ταλανίζεται από τα τόσα προβλήματα και τη φτωχοποίηση. Η φτωχοποίηση η οποία δεν αντιμετωπίζεται, ούτε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία είναι ανακόλουθη, ούτε όμως και από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μονόδρομος για τη μεγάλη αλλαγή είναι το ΠΑΣΟΚ. Η παράταξη μας μέσα από το συνέδριο απέδειξε ότι πλέον οι νέοι πλησιάζουν την παράταξη μας και βλέπουν το κόμμα μας ως μονόδρομο για να μπορεί να υπάρξει ελπίδα για το μέλλον τους.

Με συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο πρόεδρος μας εμφανίστηκε ενωτικός, φέρνοντας ένα νεό άνεμο αλλαγής. Το συνέδριο κατακλύστηκε από απίστευτο κόσμο και η ελπίδα μας ότι μεταξύ τους ήταν παρά πολλοί νέοι, εξέπεμψε ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Η παράταξη μας, με ενότητα και δουλειά θα πρωταγωνιστήσει και πάλι για το καλό του λαού.

Δημήτρης Κουτσούκος: «Έχουμε τη δική μας πρόταση και ταυτότητα και έτσι προχωράμε για τις εκλογές»

Πραγματοποίηθηκε ένα μαζικό συνέδριο παρά την οικονομική δυσκολία για τα έξοδα μετακίνησης. Εντούτοις, η συμμετοχή ήταν μεγάλη με πολύ λίγες απουσίες λόγω του κορωνοϊού και λοιπών δυσκολιών.  Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, δεν σημειώθηκε κανένα παρατράγουδο και αναμένουμε τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή. Πιστεύουμε ότι όλος αυτός ο κόσμος ενθουσιάστηκε από την ενότητα του συνεδρίου.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΟΚ, από τον Σημίτη έως τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο. Δυστυχώς δεν ήταν μαζί μας η Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Παπανδρέου…

Το αποτέλεσμα του συνεδρίου ήταν το σύνθημα “Πάμε όλοι μαζί”. Αυτό θα εκφραστεί από την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής και από την εκλογή των οργάνων, το πολιτικό συμβούλιο και τις επιτροπές. Οι θέσεις που ακούστηκαν είναι αυτές που είχαν θεσπιστεί από την Φώφη Γεννηματά για αυτόνομη πορεία.

Έχουμε τη δική μας πρόταση και ταυτότητα και έτσι προχωράμε για τις βουλευτικές εκλογές όποτε και αυτές γίνουν.

Φώτης Χατζηδημητρίου: «Το Συνέδριο μας ανέδειξε το πάθος και τον παλμό με επίκεντρο την Νέα Γενιά»

Με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή παρακολουθήσαμε τις διεργασίες του συνεδρίου με την νέα ονομασία ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Η Κοινωνία στο Προσκήνιο, Η Νέα Γενιά, Εθνική Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη ,Αξιοκρατία και Διαφάνεια λέξεις, έννοιες πάντα επίκαιρες στις διεκδικήσεις των λαών.

Το Συνέδριο μας ανέδειξε το πάθος και τον παλμό με επίκεντρο την Νέα Γενιά….πολύ μεγάλη παρουσία νέων και όμορφων ανθρώπων…..που αποφάσισε να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια της με την εμπειρία των παλαιών στελεχών να σηκώσει ξανά τον Ήλιο και να δώσει ελπίδα και όραμα.

Γιώργος Πετρουλάκης: «Με την κοινωνία στο προσκήνιο»

Το Συνέδριο τελείωσε και ήταν για το Κίνημά μας μία πολύ γερή ένεση αισιοδοξίας. Αλλά και ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και όλοι μας γνωρίζουμε πως ο πραγματικός αγώνας για να γυρίσει ο πράσινος ήλιος τώρα ξεκινάει. Και πρέπει να αφορά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που ζούμε σε αυτή την χώρα. Για αυτό και το σύνθημα του Συνεδρίου ήταν «Η κοινωνία στο προσκήνιο».

Τα 3 Π (Πανδημία, Πληθωρισμός, Πόλεμος) έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα τα τελευταία χρόνια που έχει γονατίσει οικονομικά το ελληνικό νοικοκυριό. Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, ψάχνει ημερομηνία εκλογών διαφυγής για να μηδενίσει το κοντέρ της, και ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καλούμαστε να απαντάμε άμεσα, ξεκάθαρα, θετικά,  σε κάθε θέμα, τι θα κάναμε ΕΜΕΙΣ αν ήμασταν κυβέρνηση. Μόνο έτσι θα μας εμπιστευτεί ξανά η ελληνική κοινωνία στο τιμόνι της χώρας.

Προτάσεις όπως το να υποστηρίξουμε τα νέα ζευγάρια να βρουν στέγη χωρίς να ματώνουν οικονομικά με το νοίκι και η συνολικότερη προσέγγισή μας για την αντιμετώπιση του δημογραφικού, μιλάνε στην καρδιά του προβλήματος που αντιμετωπίζουν αμέτρητες ελληνικές οικογένειες. Τέτοιες σαφείς προτάσεις πρέπει να αναπτύξουμε παντού. Στο κάτω κάτω της γραφής, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έφτιαξαν την μεσαία τάξη στη χώρα, εμείς πρέπει να δώσουμε λύσεις στα ασφυκτικά προβλήματα του επαγγελματία, του μικρομεσαίου επιχειρηματία, του εργαζόμενου.

Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έδωσαν υπόσταση για πρώτη φορά στον αγροτικό κόσμο, εμείς μπορούμε να τον καταλάβουμε και να του δώσουμε την στήριξη που χρειάζεται. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ταυτίστηκαν με το κοινωνικό κράτος που δεν αφήνει κανέναν συνταξιούχο, άνεργο ή οικονομικά αδύναμο πίσω, εμείς ξέρουμε να το διορθώσουμε και να το κάνουμε και πάλι λειτουργικό. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την σοβαρότητα, έχουμε την νέα πνοή μιας Παράταξης που επανακάμπτει για να βρει η Πατρίδα τον δρόμο της και πάλι.

Σούλα Βακουφτσή: «Tο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι πρωταγωνιστής»

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν πετυχημένο και επιβεβαιώνεται η δυναμική επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.
Η ώρα ήρθε που το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι πρωταγωνιστής και θα υπηρετήσει τη χώρα όπως πάντα έκανε με αξίες και αρχές.
Φύγαμε από εκεί ενωμένοι και όλοι μαζί με τον Πρόεδρο μας Νίκο Ανδρουλάκη προχωράμε ενωτικά.

 

 

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!