ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξαπλώνεται στον Βόλο το «παιχνίδι θανάτου» του Tik Tok – Οι δρόμοι που επιλέγουν οι ανήλικοι για να πέσουν στις ρόδες αυτοκινήτων

seller

Τα παιχνίδια του τρόμου δεν έχουν τέλος. Ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ οδηγός δικύκλου στον Βόλο που είδε να πετάγονται μπροστά στις ρόδες του οχήματός του δυο παιδιά κι ένα τρίτο να βρίσκεται κοντά τους έτοιμο να καταγράψει την σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο.

KEN 728X100

Παιδιά κι έφηβοι πετάγονται στο οδόστρωμα ή ξαπλώνουν μπροστά σε διερχόμενα οχήματα για να δείξουν στον εικονικό κόσμο την αληθινή στιγμή που έπαιξαν τη ζωή κορώνα – γράμματα.

Στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν πρόσφατα για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία ενώ θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και οι γονείς τους.

Στη διασταύρωση της Αριστοτέλους με την οδό Βασάνη άλλη μια παρέα από τρία παιδιά, ρίσκαρε την ώρα που περνούσε αυτοκίνητο.

Μαρτυρίες για ανάλογα περιστατικά στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις δείχνουν πως έχει παραγίνει το κακό με τις προκλήσεις θανάτου στο διαδίκτυο.

Παρέες ανηλίκων με κουκούλες μέσα στο σκοτάδι, κρυμμένοι σε στροφές εμφανίζονται τρέχοντας στον δρόμο δοκιμάζοντας τα αντανακλαστικά των οδηγών και η τραγωδία να είναι θέμα καθαρής τύχης αν δεν συμβεί.

Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή των γονέων τονίζοντας πως ένα ασφαλές οικογενειακό πλαίσιο και ο συνεχής διάλογος με τα παιδιά μπορεί να λειτουργήσουν καταλυτικά για να τα αποτρέψουν από τέτοιες άκρως καταστροφικές συμπεριφορές.

Σε δικαστήριο ανηλίκων παραπέμφθηκαν οι τρεις νεαροί

Οι τρεις ανήλικοι 13, 14 και 17 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, θα δικαστούν από δικαστήριο ανηλίκων αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών. Και οι γονείς τους όμως, παρότι αφέθηκαν ελεύθεροι, θα παραπεμφθούν σε ρητή δικάσιμο του Πλημμελειοδικείου για παραμέληση ανηλίκων.

Μέχρι στιγμής από την αστυνομία έχουν γίνει 12 συλλήψεις ανηλίκων και γονέων για το επικίνδυνο αυτό παιχνίδι. Οι δρόμοι που επιλέγουν οι νεαροί να κάνουν το παιχνίδι του Tik Tok είναι η περιφερειακή οδός Βόλου, και οι οδοί Αριστοτέλους, Ανθίμου Γαζή και Βασσάνη.

Στιγμιότυπο 2022 05 24 7.31.38 πμ

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση

error: Content is protected !!