ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φωτιές» στην υπόθεση Πισπιρίγκου άναψε ο Μαρέδης – Η υπεράσπιση του Όθωνα Παπαδόπουλου και ο ρόλος Λύτρα – Κούγια [βίντεο]

othonas

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Καθημερινά, αποκαλύψεις κάνουν τον γύρο των μέσων ενημέρωσης, όμως τα επίσημα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές δεν φαίνεται ότι επαρκούν αυτή τη στιγμή για να στοιχειοθετηθεί η ενοχή της προφυλακισμένης 33χρονης μητέρας.

KEN 728X100

Σήμερα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, έβαλε “φωτιά” στην υπόθεση με όσα είπε για τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδόπουλο και την προσπάθεια που κάνουν δικηγόροι των Αθηνών, να εισέλθουν στην υπόθεση.

«Είναι πολλοί οι μνηστήτες πια, τώρα που ο κ. Παπαδόπουλος έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά» σημείωσε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, “φωτογραφίζοντας” τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη άφησε να εννοηθεί ότι μπαίνει ξανά στην υπόθεση. Ενδιαφέρον είχε δείξει όμως και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έθεσε μία σειρά από όρους για να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Ο κ. Παπαδόπουλος, με αφορμή τις δηλώσεις Μαρέδη, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του STAR τόνισε:

“Εάν ανέλαβα μια υπόθεση που «έκαιγε» όταν ο ένας δικηγορος την πετούσε στον άλλον και όλοι δήλωναν διαδοχικά παραίτηση από την υπεράσπιση σκεπτόμενοι μόνον τον εαυτό τους και καταστρατηγώντας οι ίδιοι το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης, εάν δέχθηκα, χωρίς φόβο, να αναλάβω μια υπεράσπιση που φαινόταν καταδικασμένη εκ των προτέρων και μπήκα να παλέψω με αυταπάρνηση κάνοντας αυτό που έχω σπουδάσει και εξασκώ με ευσυνειδησία τα τελευταία 27 χρόνια, εάν έκανα μέσα σε ενάμισι μήνα την υπόθεση αυτή περιζήτητη για κάθε συνάδελφο, μια υπόθεση για την οποία πλέον οι «μνηστήρες» σχηματίζουν ουρά, τότε μάλλον έχω κάποιο μερίδιο από αυτή την επιτυχημένη μεταστροφή και είναι μια (πρώτη) κατ’αρχην δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός-ευγένεια-σοβαρότητα-επαγγελματισμός και (βέβαια) σκληρή δουλειά, ειλικρινά σας ευχαριστώ.”

Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!