ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Νικόμαχος Βόλου

NIS SERBIA

Με συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις ο Βολιώτικος σύλλογος, είτε αγωνίζεται στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα. Η διαρκής ανοδική πορεία των αθλητών του φαίνεται έμπρακτα από τα συνεχή καλά αποτελέσματα που έχει ο σύλλογος και από τα μετάλλια που κατακτά. Οι αθλητές του συλλόγου αγωνιστήκαν ως μέλη των κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ στο Νις της Σερβίας στις 14 και 15 Μαΐου. Στο πρωτάθλημα αυτό η Ψαρογιάννη Ελένη κατάφερε να αποσπάσει την 2η θέση ασημένιο μετάλλιο, σε ένα πολύ δύσκολο και με πολύ γεμάτες κατηγορίες πρωτάθλημα με συμμετοχή 1600 αθλητών από 20 χώρες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ ανακηρύχτηκε πρώτη ομάδα στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και Παμπαιδων-Παγκορασίδων καθώς και πρώτη ομάδα στο σύνολο. Με τους αθλητές του συλλόγου και παρών στο πρωτάθλημα ήταν και ο Τόρης Δημήτριος, προπονητής του συλλόγου και προπονητής κλιμακίων Βορείου Ελλάδος.

KEN 728X100

Μια εβδομάδα αργότερα στις 21 και 22 Μαΐου, οι αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, καταφέρνοντας να κατακτήσουν 8 χρυσά μετάλλια (περισσότερα από κάθε άλλη φορά), 3 ασημένια και 5 χάλκινα. Η συγκομιδή αυτή των μεταλλίων και των πόντων φέρνει τον σύλλογο στην 5η θέση ανάμεσα σε 110 ενεργά αγωνιστικούς συλλόγους της Βορείου Ελλάδος. Πιο συγκεκριμένα, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Χλίτσιος Ανάργυρος στην κατηγορία Ανδρών αλλά και Εφήβων -80 και -78 αντίστοιχα, ο σανιδάς Αθανάσιος στην κατηγορία -59 Εφήβων, ο Αντωνίου Χρήστος στην κατηγορία -73 Εφήβων, η Τσιούμα Παναγιώτα στην κατηγορία +59 Κορασίδων, η Ψαρογιάννη Ελένη στην κατηγορία -33 Κορασίδων, ο Κατούνης Δημήτριος στην κατηγορία -37 Παίδων και ο Φραδέλος Μάριος στην κατηγορία -41 Παμπαιδων. Ασημένια μετάλλια, που όμως θα μπορούσαν να είναι και χρυσά κατέκτησαν η Ζαχαράκη Μαριτίνα στην κατηγορία -67 Γυναικών, ο Χειμωνίδης Σωτήρης στην κατηγορία -68 Εφήβων και Ο Καραγιαννόπουλος απόστολος στην κατηγορία -45 Παίδων. Στο χάλκινο μετάλλιο έχοντας πολύ καλή απόδοση αλλά χάνοντας στις λεπτομέρειες έμειναν οι Τόρης Ευάγγελος στην κατηγορία -58 Ανδρών, η κρητικού Ελένη στην κατηγορία -53 Γυναικών, η Εμερτζιάδη Βικτώρια στην κατηγορία – 42 νεανίδων η Τσιούμα Κατερίνα στην κατηγορία -53 Παγκορασίδων και η Καραπάνου Λαμπρινή στην κατηγορία -33 Παγκορασίδων.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλο το σύλλογο και ευχαριστεί ιδιαιτέρως τους γονείς που έμπρακτα βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν το σύλλογο με την επίλυση οργανωτικών θεμάτων.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!