ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΘΕΒ: Ο υπολογισμός της μισθοδοσίας και οι νέες αλλαγές στα εργασιακά

STHEV.JPG

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο την Τετάρτη 8 Ιουνίου, ώρες17:00 – 22:00,  με θέμα: «Οι εργασιακές αλλαγές και το πλαίσιο των όρων αμοιβής & εργασίας» μέσω της πλατφόρμας του zoom.

KEN 728X100

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενοι να εμπεδώσουν πλήρως όλο το φάσμα των διαδικασιών και τις νέες νομοθετικές αλλαγές που αφορούν σε προσλήψεις, υπολογισμό μηνιαίων αποδοχών συμπεριλαμβανομένου αδειών, ασθενειών, υπερεργασίας κ.α. καθώς και διαδικασίες που αφορούν οικειοθελείς αποχωρήσεις και απολύσεις.

Το σεμινάριο καλύπτει όλα τα θέματα και τις πρόσφατες τροποποιήσεις αναφορικά με την μισθοδοσία και τους εργατικούς νόμους που την διέπουν. Ολοκληρώνοντάς το οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις βασικές διατάξεις που εσωκλείουν την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και προϊσταμένους λογιστηρίων αλλά και σε οποιοδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις νέες εργασιακές αλλαγές

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος, Πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.).

Σύμβουλος επιχειρήσεων με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ (αρμόδια κ. Ελένη Ευαγγελοπούλου) email: [email protected] και τηλ.: 2410555507.

Πηγή: karditsanews.gr

error: Content is protected !!