ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Για τις Πανελλήνιες ετοιμάζονται οι Βολιώτες μαθητές – Τι λέει εκπαιδευτικός στο TheNewspaper.gr

5111870

Σε ρυθμούς Πανελλήνιων εξετάσεων κινούνται οι Βολιώτες μαθητές, καθώς στις 3 Ιουνίου ρίχνονται στη «μάχη». Το πρώτο μάθημα στο οποίο θα κληθούν να δώσουν εξετάσεις είναι αυτό της Έκθεσης.

KEN 728X100

Το TheNewspaper.gr, επικοινώνησε με τον φιλόλογο, Γιάννη Σωτηρόπουλο που εργάζεται στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό “Διάσταση”, προκειμένου να καταθέσει την άποψη του για τη σημαντική αυτή διαδικάσια.

Αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε:

 

«Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος. Το άγχος στα ύψη. Μπροστάρηδες στον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων οι μαθητές. Καθηγητές και γονείς ακολουθούν αλλά μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες με τους υποψήφιους.

Φέτος είναι ιδιαίτερη η χρονιά με όλες τις αλλαγές που υφίσταται η διαδικασία των εξετάσεων με τις απανωτές αλλαγές και τροποποιήσεις του Υπουργείου. Οι φετινοί μαθητές της Γ’ Λυκείου είναι παιδιά που μεγάλωσαν μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο ιός, συνθήκες τηλεκπαίδευσης που δεν ευνόησαν την γνωσιακή τους κατάρτιση πάνω απ’ όλα. Όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι ο κόπος και η προσπάθεια του καθενός. Δύσκολη περίοδος, αλλά η δικαίωση είναι κοντά.

Καλή τύχη σε όλους τους φετινούς υποψήφιους».

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!