ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γηροκομείο Βόλου: Αποπληρώθηκαν τα παλιά χρέη στους εργαζομένους – Η ανακοίνωση του προσωπικού

138111616 1254435308269992 1988137676162860630 n

Το Γηροκομείο Βόλου είναι ένα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου το οποίο απο το 1952 έχει δείξει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του αγκαλιάζοντας την Τρίτη Ηλικία με σεβασμό, προσφέροντας μια ζεστή φωλιά αγάπης και ελπίδας. Σε όλο αυτό το θεάρεστο έργο έχουν βοηθήσει εκτός απο τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Ιδρύματος σε πολύ μεγάλο βαθμό και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν καταφέρει με συνεχή προσπάθεια να δημιουργήσουν μια αξιοπρεπή διαβίωση για τους ηλικιωμένους. Το 2014 τα παλαιά δεδουλευμένα τους ανερχόντουσαν στις  491.598,72€.

KEN 728X100

Μετά απο πολλά χρόνια με οικονομικές δυσκολίες και δυσπραγίες των προηγούμενων ετών καταφέραμε να γίνει αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων των εργαζομένων νωρίτερα απο την ημερομηνία που αρχικά είχε συμφωνηθεί. Ετσι σήμερα το υπόλοιπο είναι μηδέν, καθώς εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι έχουν μηδενιστεί και οι οφειλες μας προς την εφορία. Αυτό είναι ακόμη ένα βήμα προς την πλήρη εξυγίανση του Ιδρύματος.

Το ΔΣ αλλά και εγώ ως Πρόεδρος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Προσωπικό για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μας και να τους διαβεβαιώσουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία και τα επόμενα χρόνια για να τηρούμε το φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα του Ιδρύματος.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

Το προσωπικό του Ιδρύματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το ΔΣ και κυρίως τον Πρόεδρο Παύλο Πάνο για την ανιδιοτελή προσφορά του στο Ίδρυμα, την αγόγγυστη και συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της λειτουργίας του και την αξιοπρεπή διαβίωση των ηλικωμένων. Τον ευχαριστούμε επίσης γιατί με την ιδιότητα του Προέδρου αλλά περισσότερο του ανθρώπου με επικοινωνία και  φυσική παρουσία, προσεγγίζει τα προβλήματά μας δίνοντας βαρύτητα στις οικονομικές μας δυσκολίες και κατανοώντας τη δεινή θέση που προέκυψε απο την δυσπραγία των προηγούμενων ετών. Έτσι, η αποπληρωμή των παλαιών δεδουλευμένων του 2012 έγινε σε λιγότερο χρόνο απο αυτόν που είχε οριστεί, μια ακόμη κίνηση που επικυρώνει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του. Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι σε κάθε περίπτωση βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλες τις ανησυχίες του προσωπικού. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί αυτή η καλή σχέση και συνεργασία που έχουμε και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!