ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για τη μείωση εξεταστών υποψήφιων οδηγών στη Μαγνησία

meikopoulos alex 2 2

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για τεράστιες ελλείψεις εξεταστών υποψήφιων οδηγών στη Μαγνησία. Καταθέτοντας σχετική Ερώτηση, ο Βουλευτής κάλεσε τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αύξηση του αριθμού των θέσεων για την πιστοποίηση νέων εξεταστών.

KEN 728X100

«Σε ολόκληρη τη Μαγνησία, που ο πληθυσμός ξεπερνάει τις 220.000 , η αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας καλείται σήμερα να εξυπηρετήσει τους πολίτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης με 12 μόνο εξεταστές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, από το 2016, όπου υπήρχαν 21 εξεταστές πρωτοβάθμιων επιτροπών πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, πλέον έχουν απομείνει μόλις 12,  με αποτέλεσμα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες, να χρειάζεται να πραγματοποιούν εξετάσεις άνω  των 5 συμμετοχών, που ορίζει ο νόμος ανά μήνα.

«Σήμερα, η αρμόδια Διεύθυνση Μαγνησίας είναι υποχρεωμένη λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφίων να διενεργεί εξετάσεις κάθε ημέρα εντός και εκτός ωραρίου και κάθε Τετάρτη να παραμένει κλειστή για το κοινό, με σκοπό να διεξάγει εξετάσεις οδηγών εντός ωραρίου», τόνισε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και ζήτησε την άμεση παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργού, ώστε να στελεχωθεί κατάλληλα η αρμόδια Διεύθυνση για να μην επιβαρύνεται δυσανάλογα το υπάρχον προσωπικό των εξεταστών υποψήφιων οδηγών και να μη δημιουργούνται προβλήματα στην εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Διαβάστε τις ειδήσεις του TheNewspaper στο Google News
 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber για πιο γρήγορη ενημέρωση
 

error: Content is protected !!